Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010 15:08

«ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»: ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (24/6)  ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ (25/6)
 
Με τον απολογισμό της δραστηριότητας που ανέπτυξε το σωματείο στην προηγούμενη περίοδο και με τον προγραμματισμό της νέας, ξεκίνησαν οι εργασίες του Γενικού Συμβουλίου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ την Πέμπτη 24 Ιουλίου στον χώρο των Σχολών των Ορυχείων της ΔΕΗ. Συνδικαλιστικά στελέχη, παράγοντες της ΔΕΗ, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς, εργαζόμενοι και εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης παρακολούθησαν τις εργασίες της κορυφαίας διαδικασίας του Σωματείου που πραγματοποιείται σε μία κρίσιμη καμπή για την επιχείρηση, τους εργαζόμενους, την χώρα ολόκληρη.

Στον πλούσιο απολογισμό δράσης, ο Πρόεδρος του Σωματείου, ανέπτυξε βήμα – βήμα τις κινήσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έβαλαν την σφραγίδα τους στα ζητήματα της ΔΕΗ, της Ενέργειας και σε κάθε τι που άμεσα ή έμμεσα συνδέετε με αυτά.

Τον θετικό και κατά γενική ομολογία ουσιαστικό πρόγραμμα δράσης ακολούθησε ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο από τον Γενικό Γραμματέα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που με την σειρά του ανέλυσε τα κεφάλαια – προτεραιότητες που δημιουργούνται υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, έβαλε τις κόκκινες γραμμές για το Σωματείο και τα όσα προτίθεται να πράξει προκειμένου να διατηρήσουν, η Επιχείρηση, οι εργαζόμενοί της και η κοινωνία του Ενεργειακού Κέντρου τα χαρακτηριστικά που μέχρι τώρα τους διέπουν.

Θετικές υπήρξαν οι εκτιμήσεις όλων των παρισταμένων τόσο για την παρουσία – δραστηριότητα του Σωματείου την προηγούμενη περίοδο όσο και για τα όσα έχει θέσει σαν στόχο προς υλοποίηση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με ενδιαφέρον αναμένονται στις 25/6/2010 οι εργασίες της ημερίδας που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του σωματείου για την οδηγία IPPC που αφορά στους Βιομηχανικούς Ρύπους. Θέμα στο οποίο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε ενεργό ρόλο και ουσιαστική παρέμβαση όλο το προηγούμενο διάστημα καθώς πρόκειται για μείζονος σημασία ζήτημα που σχετίζεται με την ηλεκτροπαραγωγή στην Δυτική Μακεδονία.

 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010 15:43