Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010 15:12

ΠΡΟΣΗΛΙΟ: ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ- ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Έντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι του Προσηλίου μετά τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Προσηλίου -Τρανοβάλτου.
 
Διαμαρτύρονται γιατί μετά τη διακοπή της κυκλοφορίας στον παραπάνω δρόμο δεν μπορούν να πάνε στα μαντριά τους, στα κοπάδια τους, στα χωράφια τους και αναγκάζονται να διανύσουν 20 χιλιόμετρα δρόμο για να φτάσουν. 
 
«Για να πάμε στα μαντριά και στα κοπάδια μας πάμε μέσω Πολυράχου-Τριγωνικού-Μαυράχη» λένε. «Δεν φρόντισαν να κάνουν έστω και έναν πρόχειρο δρόμο για να περνάμε». «Σε λίγο αρχίζει η θεριστική περίοδος και δεν θα μπορούμε να πάμε ούτε να θερίσουμε τα χωράφια μας».  «Ένα μήνα λέει η Νομαρχία θα είναι κλειστός ο δρόμος».
 
Η οργή τους ξεχειλίζει και με το δίκιο τους. Η εταιρεία μπορεί να μην ενδιαφέρεται για την πρόσβασή τους στις δουλειές τους, στα κοπάδια τους και στα χωράφια τους.
 
Η Νομαρχία Κοζάνης και ο Δήμος Σερβίων δεν πρέπει να παρέμβουν ώστε να λυθεί το πρόβλημά τους;
 
«Αν το πρόβλημα δε λυθεί άμεσα θα μας αναγκάσουν για μια ακόμα φορά να βγούμε στο δρόμο για διαμαρτυρία. Μας οδηγούν στα άκρα. Για ότι συμβεί υπεύθυνοι θα είναι αυτοί» λένε οι κάτοικοι.
 
 
Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της Νομαρχίας Κοζάνης

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Προσηλίου – Τρανοβάλτου στη θέση Ορυχείου ΜΕ.ΤΕ.Α.

Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης ανακοινώνεται, ότι λόγω εργασιών κατασκευής παράκαμψης, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Προσηλίου – Τρανοβάλτου στη θέση Ορυχείου ΜΕ.ΤΕ.Α. από 24 Ιουνίου 2010 και για τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες. Κατά το διάστημα αυτό, η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας θα γίνει μέσω των διαδρομών: Α. Σέρβια – Αυλές – Γούλες – Ρύμνιο – Δήμος Καμβουνίων, Β. Προσήλιο ( μέσω Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας) – Τριγωνικό για Δήμο Καμβουνίων και Δήμο Αιανής. Για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς κυκλοφορίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα για την αποφυγή ατυχημάτων λόγω της κατασκευής της παράκαμψης και θα τοποθετηθεί οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, που θα προειδοποιεί για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και την εκτροπή της κυκλοφορίας, η οποία θα γίνεται μέσω των παραπάνω διαδρομών.

Τάκης Παπαθανασίου
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010 15:43