Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010 16:14

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Το σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης καταγγέλλει την αντεργατική πολιτική της αντιδραστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχοντας αναλάβει εργολαβικά την εκπροσώπηση των συμφερόντων των μεγαλοεπιχειρηματιών, τραπεζιτών, εφοπλιστών και μεγαλεμπόρων, επιτίθεται με μανία στα εργασιακά – ασφαλιστικά και μισθολογικά δικαιώματά της εργατικής τάξης.

Οι συνταξιούχοι στον πόλεμο που κήρυξαν οι καπιταλιστές ενάντια στις εργατικές λαϊκές οικογένειες παίρνουμε θέση, ξεκάθαρα και ταξικά, στο πλευρό των εργαζομένων. Συμμετέχουμε στους απεργιακούς αγώνες και τις κινητοποιήσεις κάτω από τα τιμημένα λάβαρα του Π.Α.ΜΕ. για να μπει φρένο στους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, στην δραστική μείωση των παροχών Υγείας – Πρόνοιας, στις απολύσεις, στην προσωρινή και ανασφάλιστη δουλειά, στις ιδιωτικοποιήσεις του δημόσιου πλούτου και στους νέους φόρους.

Καταδικάζουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που καταδικάζει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους στην ανέχεια, την εξαθλίωση και την περιθωριοποίηση.

Με την πολιτική της η κυβέρνηση κήρυξε ταξικό πόλεμο ενάντια στους συνταξιούχους και τον εργαζόμενο λαό. Αν τώρα δεν αποφασίσουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει θα βρεθούμε χειροπόδαρα δεμένοι και με την πλάτη στον τοίχο για πολλά, πολλά χρόνια. Τέτοιο δικαίωμα δεν έχουμε. Έχουμε χρέος στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας, στις νεότερες γενιές να αντιδράσουμε.

Με όσες δυνάμεις μας έμειναν και όσες δυνάμεις διαθέτουμε τις θέτουμε στην υπηρεσία του ταξικού εργατικού κινήματος και του Π.Α.ΜΕ.

Καλούμε τους συναδέλφους συνταξιούχους, τα παιδιά μας τους σημερινούς εργαζόμενους, τα εγγόνια μας τους αυριανούς εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην Πανεργατική Απεργία της Τρίτης 29 του Ιούνη 2010 κάτω από τις σημαίες και τα αιτήματα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου – ΠΑΜΕ και να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων την στις 10:00 το πρωί στον Πεζόδρομο Κοζάνης.

 
 
 
Για το ΔΣ
 

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

 
 
 
Μπιμπίρης Παναγιώτης Ζυμπίδης Κων/νος
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010 16:17