Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 13:58

Δήμος Κοζάνης: Θα προσβάλλουμε την απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου

VIOKLIMATIKOSXOLEIOΗ Γραπτή δήλωση απο το γραφείο τύπου του Δήμου Κοζάνης

Κατά την τυπική διαδικασία ελέγχου του φακέλου δημοπράτησης από το Ελεγκτικό Συνέδριο εντοπίστηκε...

παράλειψη σε μία παράγραφο της διακήρυξης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (συγκεκριμένα εκ παραδρομής δεν αναφέρεται μία εκ των κατηγοριών εργοληπτικών ευρωπαϊκών επιχειρήσεων που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, οι οποίες όμως σύμφωνα με τα λοιπά στοιχεία των οποίων λαμβάνουν γνώση, προκύπτει αυτονόητα το δικαίωμα συμμετοχής τους στην διαδικασία δημοπράτησης), σε αντίθεση με τις περιληπτικές και αναλυτικές διακηρύξεις που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο όπου υπάρχει η σχετική αναγραφή. Παρά το γεγονός ότι ούτε μία υποψήφια εργοληπτική επιχείρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν συμμετείχε στον διαγωνισμό του έργου, ενώ αντιθέτως εκδήλωσαν ενδιαφέρον εξήντα εννέα (69) ελληνικές εργοληπτικές επιχειρήσεις, εκ των οποίων προέκυψε και ο προσωρινός μειοδότης, το Ελεγκτικό Συνέδριο θεώρησε ότι η συγκεκριμένη παράλειψη αποτελεί λόγο κωλύματος της υπογραφής της σύμβασης.
Ο Δήμος Κοζάνης πρόκειται να προβεί σε προσβολή της γνωμοδοτήσεως του Ελεγκτικού Συνεδρίου διαμέσου ενστάσεως και ενημερώνει τους πολίτες της πόλης ότι σε κάθε περίπτωση το έργο θα εκτελεστεί κανονικά, έστω και με χρονική καθυστέρηση ολίγων μηνών.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 14:04