Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 11:34

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Με σύνθημά μας ¨ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΚΡΩΤΙΚΑ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ¨  Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, χρόνια τώρα, έχει ενώσει την φωνή του μαζί με όλους όσους κραυγάζουν (κυριολεκτικά) στην προσπάθεια να αποτρέψουν, νέα κυρίως παιδιά,  να πέσουν στη μαύρη παγίδα του λευκού θανάτου.

Δυστυχώς το πρόβλημα των ναρκωτικών εξελίχθηκε δραματικά τα τελευταία χρόνια-και στην περιοχή μας- σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα με αποτέλεσμα να αποτελεί τώρα μια παγκόσμια μάστιγα με δυσχέρειες στην αντιμετώπισή της.

Ο όρος ναρκωτικό χρησιμοποιήθηκε από τον  Γαληνό για να περιγράψει δραστικές ουσίες που έχουν την ιδιότητα να μουδιάζουν ή να νεκρώνουν σημεία του ανθρώπινου σώματος, προκαλώντας απώλεια αισθήσεων ή παράλυση. Τα ναρκωτικά δεν είναι απλά ¨κάποιες  ουσίες¨  που για λίγο χρονικό διάστημα σε ¨μεταφέρουν¨ σε έναν κόσμο εξωπραγματικό χωρίς προβλήματα και ανησυχίες. Μία και μόνο είναι η αλήθεια για τα ναρκωτικά: ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. Σκοτώνουν τα κύτταρα του εγκεφάλου και  ΔΕΝ ξαναδημιουργούνται. Τα ναρκωτικά «θολώνουν» το μυαλό σου. Δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμα και με την πρώτη δόση κοκαΐνης μπορεί να πάθεις καρδιακή προσβολή και να πεθάνεις Αξίζει; Σίγουρα ΟΧΙ.

Εκείνο που αξίζει είναι να ενώσεις την φωνή σου με την δική μας, να συστρατευθείς στον αγώνα μας για μία ζωή απαλλαγμένη από τη μάστιγα του λευκού θανάτου. Για μία ζωή καθαρή με δυνατούς νέους ανθρώπους, υγιείς και δημιουργικούς. Αυτόν τον κόσμο θέλουμε και για αυτόν τον κόσμο θα αγωνιζόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε.  

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 11:36