Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 12:28

«Η ΕΝΩΣΗ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Το Σωματείο Ενέργειας Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε –ΔΕΗ  Η « ΕΝΩΣΗ » ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την Κυβέρνηση Παπανδρέου που με πρωτοφανή και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ τρόπο, επιτίθεται στους Εργαζόμενους και Συνταξιούχους, προσπαθώντας να ΑΚΥΡΩΣΕΙ βασικές και θεμελιώδεις Δημοκρατικές κατακτήσεις που με αίμα και αγώνες το Εργατικό Κίνημα έχει κερδίσει.

Καταστρατηγεί τις Εθνικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας  για να περάσει τις αντεργατικές της επιλογές στις ΔΕΚΟ, που θυμίζουν ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

Προβαίνει σε μειώσεις μισθών και συντάξεων ενώ προχωρά σε αλυσιδωτές αυξήσεις στα είδη ευρείας κατανάλωσης φέροντας σε απόγνωση τα πλατειά λαϊκά στρώματα, γιατί αποτελούν πάντοτε την εύκολη ΛΙΑ.

Ανατρέπει τις εργασιακές σχέσεις, επιχειρεί την ανατροπή των ασφαλιστικών συστημάτων με συρρίκνωση του Δημόσιου Τομέα των Επιχειρήσεων Στρατηγικής σημασίας των ΔΕΚΟ.

Αυτή η πολιτική δεν οδηγεί σε ΑΝΑΠΤΥΞΗ αλλά οι ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ αυξάνουν τα κέρδη τους, ενώ οι ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΙ  γίνονται ολοένα και ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ.

Μειώνονται οι θέσεις απασχόλησης, αυξάνεται η ΑΝΕΡΓΙΑ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την Κυβέρνηση και τους πολιτικούς συνοδοιπόρους άλλων κομμάτων που ζητούν αυστηρότερα μέτρα, ώστε να γίνει γρηγορότερα η εφαρμογή των εντολών της ΤΡΟΙΚΑΣ αγνοώντας τον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΟ.

Συναδέλφοισσες -οι :

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ: ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους να ξεπεράσουν τις ΗΓΕΣΙΕΣ εκείνες, που με ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΤΟΛΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ, παρακολουθούν τις εξελίξεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Να δώσουμε το μήνυμα ότι η Εργατική τάξη ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, δεν δέχεται συντηρητικές πολιτικές που σχεδιάζει η Ε.Ε, η Ε.Κ.Τ, το Δ.Ν.Τ, ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ η κατά τα άλλα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.     

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 12:30