Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 11:15

«ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»:ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΥΔΡΙΛΙΟΥ - ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΥΤΕΚΩ - ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΕΣ
 
Συνεχείς εξακολουθούν να είναι οι οχλήσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να επιτευχθεί επιτέλους,  θετική εξέλιξη στο θέμα της λειτουργίας της κατασκήνωσης στο Υδρίλι.

Η τελευταία κινητοποίηση του Σωματείου προς αυτή την κατεύθυνση είχε να κάνει με δυναμική κατάληψη στελεχών του, στο γραφείο του Προέδρου του ΤΑΥΤΕΚΩ, σε μία ακόμα προσπάθεια να αρθούν τα προβλήματα – κωλυσιεργίες, που για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ, όπως και άλλη φορά έχει καταγγείλει ¨προέκυψαν σκοπίμως¨, προκειμένου να εξυπηρετηθούν άλλου είδους συμφέροντα.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ξεκάθαρα έχει εκφράσει την εκτίμησή του, ότι το γεγονός της μη λειτουργίας της κατασκήνωσης αποτελεί ζήτημα απαράδεκτο και ανήθικο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που δεν δικαιολογείται να υφίστανται αυτή την ταλαιπωρία επειδή κάποιοι αδυνατούν να πράξουν τα αυτονόητα.

Λίγο πριν από την έναρξη της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου, όχι απλά περιμένουμε, αλλά απαιτούμε να γίνουν ταχύτατα όλα όσα απαιτούνται, προκειμένου να ανοίξει η πόρτα του Υδριλίου για τα παιδιά των εργαζομένων.

Σε διαφορετική περίπτωση ας θεωρήσουν οι υπεύθυνοι ότι η κατάληψη στο γραφείο του κ. Μπούρχα ήταν ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 11:19