Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 13:35

Η ΕΝΩΣΗ για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία

enosi-deiΑνακοίνωση της Ενωσης

ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

Συμπολίτισσες – Συμπολίτες, Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι:
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας λυσσαλέας επίθεσης εναντίον των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του κόσμου του μεροκάματου.
Θεμελιώδη δικαιώματα εν μια νυκτί πλήττονται ανεπανόρθωτα.
Κατακτήσεις δεκαετιών ανατρέπονται, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα επισφαλές παρόν που οδηγεί σε ένα εντελώς αβέβαιο μέλλον.
Και την ώρα που η ύφεση βαθαίνει, η ανεργία καλπάζει, τα εισοδήματα καταποντίζονται, το ασφαλιστικό σύστημα καταρρέει, το κοινωνικό κράτος ξηλώνεται, η κοινωνία βουλιάζει στην φτώχεια και την αβεβαιότητα.
Οι νέοι κυβερνητικοί εταίροι, «διαπραγματεύονται» το νέο ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ, που προβλέπει νέα αφαίμαξη εισοδημάτων, με παράλληλο ξεπούλημα του δημόσιου εθνικού πλούτου.
Η υποταγμένη κυβέρνηση από την πίσω πόρτα ΟΧΙ ΜΟΝΟ διατηρεί αλλά και αυξάνει τα προνόμια των οικονομικά ισχυρών Τραπεζών και επιχειρήσεων
Αντιδρώντας σε όλα αυτά, το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ», συμμετέχει δυναμικά την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο συλλαλητήριο στην κεντρικές πλατείες Κοζάνης και Πτολεμαΐδας μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους για να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ και να στείλουμε ένα ΜΗΝΥΜΑ ότι ο κόσμος της εργασίας δεν αντέχει άλλο.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 13:38