Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 11:16

Ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα και τον Επαγγελματισμό απο τους Ρόταρυ

rotary_ekdilosΠραγματοποιήθηκε  η 1η ημερίδα με θέμα "Επαγγελματισμός - Επιχειρηματικότητα & Ρόταρυ" της οποίας συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Βορείου Ελλάδος 2484 με το Ροταριανό Όμιλο Κοζάνης και το Ροταριανό Όμιλο Κοζάνης «Λασσάνης». Ήταν μια πρώτη συγκροτημένη προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή

τελευταία από το Ρόταρυ προκειμένου, διαμέσου της κρίσης της οποίας διέρχεται ο τόπος, να σταθεί στο πλευρό όσων ψάχνουν να βρουν διεξόδους.
Η 1η ενότητα αφορούσε το Ρόταρυ και το επάγγελμα ενώ η δεύτερη είχε τίτλο «Από τη θεωρία στην πράξη». Σε κάθε ενότητα υπήρχαν 4 εξειδικευμένοι εισηγητές.
Στην πρώτη μίλησαν οι Πάνος Θεοδωρόπουλος τέως Διοικητής και Προέδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Επαγγελματικής Δράσης του Διεθνούς Ρόταρυ που έκανε την εισαγωγή κι ακολούθησαν ο «Τετραπλούς Έλεγχος & Διακήρυξη των Ροταριανών στις Επιχειρήσεις και στα Επαγγέλματα» του Γιάννη Μπουμπουρέκα, Βοηθός Διοικητής της Περιφέρειας 2484, η Μιράντα Μπιλιώνη Ειδική Γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης «Λασσάνης» για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα κι έκλεισε με την εισήγηση του Προέδρου των Ροταράκτ Κοζάνης Πέτρου Παπαναούμ με τίτλο «Νέοι κι Επιχειρηματικότητα».
Στη 2η ενότητα διαβάστηκε η εισήγηση του αντιπρόεδρου Σ.Β.Β.Ε. Φρειδερίκου Τσουμάκη, ακολούθησε ο Γενικός Γραμματέας Ε.Β.Ε. Κοζάνης Γιάννης Μητλιάγκας με τις επιχειρήσεις εν μέσω κρίσης, προβλήματα και προοπτικές, προτελευταία η Βοηθός Εκπαιδευτής της Περιφέρειας 2484 Χρύσα Τζελέπη με θέμα τις ψυχολογικές επιπτώσεις της κρίσης, ενώ με την εισήγηση «Επαγγελματικός Επαναπροσδιορισμός» έκλεισε τον κύκλο η ψυχολόγος Ιωάννα Δενδρή.
Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.
Η ημερίδα τελείωσε με τη Διακήρυξη των Ροταριανών στις Επιχειρήσεις και τα Επαγγέλματα.
Ικανοποίηση επικρατεί στο Ροταριανό Όμιλο Κοζάνης αφού η ημερίδα, από άποψη θεματολογίας ήταν εξαιρετικά επίκαιρη και καινοτόμα, με υψηλού επιπέδου εισηγητές, ενώ ήταν μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου κι έντονο το ενδιαφέρον του.

Ο Πρόεδρος
Σπύρος Γκαραβέλλας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 11:29