Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 14:21

ΤΗ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Την πρόταση διαβούλευσης για τις δράσεις και το σχεδιασμό της μεταλιγνιτικής περιόδου, καθώς και την πρόταση διαβούλευσης για τη νέα προγραμματική περίοδο 2012 – 2016 του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Νομού Κοζάνης (Τοπικός Πόρος Ανάπτυξης), παρουσίασε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της 12ης Ιουλίου 2010.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε και η μελέτη – έρευνα της
Ευρωπαϊκής Εμπειρίας στις σχέσεις των οργανισμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με τις τοπικές κοινωνίες και η αξιοποίηση της στη Δυτική Μακεδονία.

Η προαναφερθείσα μελέτη – έρευνα καθώς και οι προτάσεις συζήτησης για τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης και τη μεταλιγνιτική περίοδο είναι αναρτημένες στις ιστοσελίδες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης (
www.kozani.gr) και της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας – ΑΝΚΟ (www.anko.gr).

Αποφασίστηκε ομόφωνα, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης σε συνεργασία με την ΤΕΔΚ, τους Βουλευτές και τους θεσμικούς φορείς της κοινωνίας μαζί με τους αντίστοιχους του Νομού Φλώρινας, να συνδιαμορφώσουν και να καταθέσουν πρόταση στην κυβέρνηση για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προβλεπόμενες διαδικασίες του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος, λαμβάνοντας υπόψη το νέο χάρτη της Αυτοδιοίκησης και της Δημόσιας Διοίκησης που προέκυψε από την ψήφιση του Καλλικράτη.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 14:23