Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 00:41

''Η Κοινωνική συγκρότηση της Τραπεζούντας'' απο το κύκλο συζητήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

pontosΟ Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ν. Κοζάνης συνεχιζει τον Α' Κύκλο Συζητήσεων για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Πόντου την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 16:00 στο Μικρό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Προσκεκλημένη Εισηγήτρια για το δεύτερο θέμα με τίτλο : «Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» είναι ο Ομότιμη Καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) κ.Παρυσάτιδα Παπαδοπούλου.
Στόχος της πιλοτικής αυτής πρότασης είναι οι «Κύκλοι» αυτοί να ενισχύσουν την ηθική συνοχή της Ποντιακής Νεολαίας διαλόγων και συζητήσεων με κύριο άξονά της το επιστημονικό δυναμικό των Περιφερειών αλλά και της χώρας μας. Η θεματολογία είναι διερευνητική και δυναμική προσαρμοσμένη στους σύγχρονους προβληματισμούς και τα ενδιαφέροντα των Νέων.
Την επιστημονική επιμέλεια για την επιλογή του θεματολογίου, καθώς και των εισηγητών αναφορικά με τον πρώτο «Κύκλο Συζητήσεων» με επίκεντρο την ιστορία, έχει ο κ. Στυλιανός Ιωαννίδης, απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, πτυχιούχος του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών (Τ.Β.Σ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Κοινωνικές, Πολιτισμικές και Πολιτικές δομές των Χωρών της Ν.Α. Ευρώπης, στο Τ.Β.Σ.
Οι «Κύκλοι» βρίσκονται υπό την Αιγίδα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνέχεια των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση τριάντα πέντε χρόνων από την ίδρυσή του.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 00:51