Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 12:25

Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗΣ ΡΩΓΜΑΤΩΣΗΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗ

Υπό συνεχή παρακολούθηση βρίσκεται το φαινόμενο της επιφανειακής ρωγμάτωσης στην κτηματική περιοχή μεταξύ της Μαυροπηγής και του ορυχείου της ΔΕΗ. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής, ο δήμος Πτολεμαϊδας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης και του ΙΓΜΕ, με στόχο την παρακολούθηση της εξέλιξης του φαινομένου.

Ο δήμος Πτολεμαϊδας θα πραγματοποιήσει αυτοψίες στα σπίτια των δημοτών που έχουν αναφέρει ρηγματώσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια των ρηγματώσεων και αργότερα σε συνεργασία με τη διεύθυνση πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να γίνουν οι ανάλογες αποκαταστάσεις.

Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αθανάσιος Βούρας που παρακολουθεί από κοντά το φαινόμενο διευκρίνησε ότι σε συνεργασία με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Μαυροπηγής και με το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων, «ελέγχουμε καθημερινά την εξέλιξη του φαινομένου, προτάσσοντας την ασφάλεια των κατοίκων του οικισμού».

 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 12:27