Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 14:18

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

altΚι άλλοι εργαζόμενοι στην ανεργία
η οποία τραβάει την ανηφόρα στο Νομό μας

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, εκφράζει για μία ακόμη φορά με τον πιο έντονο τρόπο την ανησυχία του για την εξέλιξη που παίρνει η αύξηση της ανεργίας στο Νομό μας.

Η πολιτική της Κυβέρνησης οδηγεί σε απραξία, σε ακατάσχετη κινδυνολογία, στο ξήλωμα των εργασιακών σχέσεων, στην έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης, στην εκρίζωση θεμελιωδών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων.

Αναδεικνύεται σήμερα με τον πιο έντονο τρόπο η αναγκαιότητα για τολμηρές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, για ενίσχυση και τόνωση των εισοδημάτων , της πραγματικής οικονομίας, ώστε να αντιμετωπιστεί αυτό το τραγικό πρόβλημα, όπως είναι η ανεργία.

Επιβάλλεται εδώ και τώρα να αναληφθούν γενναία μέτρα από την Κυβέρνηση για την ενίσχυση της ανάπτυξης που θα οδηγήσει σε νέες προσλήψεις και όχι απολύσεις.

 Οι πρόσφατες απολύσεις σε γνωστή αλυσίδα supermarket, δυστυχώς δεν αποτελούν την εξαίρεση από τον κανόνα, εκτινάσσουν ακόμα ψηλότερα τους ήδη τραγικούς δείκτες ανεργίας και επιφυλάσσουν άλλη μια αρνητική πρωτιά για το νομό μας. Ταυτόχρονα όμως δείχνουν με τον πιο κατηγορηματικό και έντονο τρόπο ότι για τους εργοδότες το μόνο κίνητρο είναι το κέρδος και μόνον το κέρδος.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους απολυμένους εργαζόμενους και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα Σωματεία και να καταγγέλλουν στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, την καταπάτηση της Εργατικής Νομοθεσίας.

Αντιστεκόμαστε στις απολύσεις

Ζητάμε ανάπτυξη και όχι ύφεση στο Νομό μας.

 
 
Γραφείο τύπου Εργατικού Κέντρου Ν.Κοζανης
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 14:28