Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 14:16

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΤΣΙΟΥΜΑΡΗ

altΕθιμοτυπική επίσκεψη έκανε στο δήμαρχο Πτολεμαϊδας ο νέος διοικητής της Π.Υ. Πτολεμαϊδας Γεώργιος Παπαπολύκαρπος, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του.

Όπως τόνισε ο κ. Τσιούμαρης καλωσορίζοντας το νέο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «είναι γνωστό ότι ως δήμος έχουμε πολύ καλή συνεργασία με την Πυροσβεστική και τιμούμε το σώμα αυτό, το οποίο ο ελληνικός λαός έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Προσπαθούμε να συνδράμουμε το έργο αυτών των ηρώων που είναι πάντοτε παρόντες σε κάθε δύσκολη στιγμή, επιτελώντας το έργο τους».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε το αίτημα της Πυροσβεστικής για παραχώρηση από το δήμο Πτολεμαϊδας οικοπέδου για τη δημιουργία νέου σταθμού και όπως τόνισε ο κ. Τσιούμαρης «μετά την επέκταση του σχεδίου πόλεως θα γίνει από κοινού με την υπηρεσία η επιλογή του οικοπέδου για τη δημιουργία σταθμού αντάξιου των υπηρεσιών που προσφέρει το σώμα».

«Κάναμε μια εποικοδομητική συζήτηση επί όλων των θεμάτων και ευελπιστούμε σε ένα καλό καλοκαίρι χωρίς συμβάντα» δήλωσε με τη σειρά του ο νέος διοικητής.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 14:23