Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010 16:37

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Συνεχίζονται με ιδιαίτερη επιτυχία και τη φετινή χρονιά οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Δήμο Σιάτιστας, με τον κόσμο να δίνει εντυπωσιακό παρών και να χαρίζει το χειροκρότημα στους συντελεστές.

Λίγες ημέρες πριν το Δεκαπενταύγουστο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μαρκίδες Πούλιου», σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο προαύλιο του Εκπαιδευτηρίου «Γ.Παπαγεωργίου», παρουσίασε χορούς τοπικούς, αλλά και από διάφορες άλλες περιοχές της Ελλάδας, με ένα μικρό αφιέρωμα στον Πόντο,  με τη δυναμική παρουσία και των έξι τμημάτων του, κέρδισε το μεγάλο χειροκρότημα του κόσμου.

Η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας πραγματοποίησε την καλοκαιρινή της εκδήλωση στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου Σιάτιστας την προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό και αποδεικνύοντας τις μεγάλες δυνατότητές της.

Ο φετινός εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου, η συμμετοχή κόσμου και η προσέλευση επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ η χθεσινή συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Σιάτιστας, υπό την διεύθυνση του Αργύρη Σαλαγκιώτη, στο ρομαντικό τοπίο του Αγίου Χριστοφόρου, χάρισε μία όμορφη βραδιά στο μουσικόφιλο κοινό και ερμήνευσε τραγούδια μεγάλων ελλήνων συνθετών και διάφορα έντεχνα λαϊκά ακούσματα, με μοναδικό τρόπο.

Τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 19 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ, στο προαύλιο του Εκπαιδευτηρίου «Γ. Παπαγεωργίου» θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση από το ΚΑΠΗ του Δήμου Σιάτιστας, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Κρητών Ν. Κοζάνης «Η Μεγαλόνησος».

Την Κυριακή 22 Αυγούστου διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο «Μπούρινος» πανελλήνιος αγώνας ορεινού τρεξίματος.

Ακολουθεί το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, στις 28 Αυγούστου, με τρεις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα, στη Γιάγκοβη, από το Σύλλογο Φιλίππων Φυσιολατρών Σιάτιστας, στον Αϊ- Γιάννη Σιάτιστας, από τον Ιππικό Σύλλογο Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος», και στο Παλαιόκαστρο.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010 16:39