Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2010 14:36

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισαν σήμερα, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Σιάτιστας κατά τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Στις 10:00π.μ. έγινε ο αγιασμός στο 2ο Παιδικό σταθμό από τον αιδεσιμότατο πατήρ Στέργιο Βαχτσεβάνο, και στις 11:00π.μ. στον 1ο από τον αιδεσιμότατο πατήρ Βασίλειο Βασιλείου και τον αιδεσιμότατο πατήρ Νέστωρα Γκουρομήσιο, παρουσία του Δημάρχου Σιάτιστας κ. Κωνσταντίνου Κοσμίδη, του Προέδρου του Δ.Σ. των Παιδικών σταθμών κ. Στεργίου Δίκου και του Αντιπροέδρου κ. Θεοδώρου Τύπα, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργίου Γκουντούλια, του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών, γονέων και παιδιών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών κ. Δίκος και ο Δήμαρχος κ. Κοσμίδης ευχήθηκαν στο προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, τους γονείς και τα παιδιά καλή σχολική χρονιά, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν τον ευεργέτη κ. Κωνσταντίνο Παπανικολάου για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε προς τον 1ο Παιδικό Σταθμό,  χάρη στην οποία αντικαταστάθηκαν τα είδη υγιεινής του σχολείου.

Ακολούθησε μία σεμνή τελετή βράβευσης της πρώην Διευθύντριας των Δημοτικών Παιδικών σταθμών Σιάτιστας κας Βασιλικής Τύρνα – Αρέθα για την πολυετή προσφορά της στο χώρο της εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα της δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Σιάτιστας. Η κα Τύρνα ευχαρίστησε από την πλευρά της το Δήμο Σιάτιστας για την τιμή και το προσωπικό των παιδικών σταθμών για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, η νυν Διευθύντρια των Παιδικών σταθμών κα Βασιλική Μαράβα συνεχάρη με τη σειρά της την κα Τύρνα, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε γονείς και παιδιά και διάβασε στους γονείς τους κανονισμούς λειτουργίας του σχολείου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2010 14:37