Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010 12:57

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “Η ΕΝΩΣΗ” ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΟΙΛΩΝ

Συναδέλφοισσες –οι

Το Σωματείο Ενέργειας « Η ΕΝΩΣΗ » σας καλεί όλους να παραβρεθούμε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίδραση μας και την αντίσταση μας στον Υπουργό Οικονομικών αλλά και στους Βουλευτές που είχαν και έχουν την πολιτική ατολμία να πουν όχι στα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα.

Σε αυτούς που με την δική τους ψήφο στηρίζουν αυτή την Κυβέρνηση που καθημερινά μας οδηγεί στην φτώχια και την εξαθλίωση.

Στον Υπουργό και τους Βουλευτές που με την δική τους ψήφο στηρίζουν τις επιλογές της Κυβέρνησης για περικοπές μισθών και επιδομάτων για μείωση των συντάξεων, για αύξηση των ορίων ηλικίας, για το περιβόητο « ΕΦΕΞΗΣ » στο Ασφαλιστικό μας.

Συνάδελφοι :Έχουμε όλοι την υποχρέωση να είμαστε εκεί.

- Να είμαστε αυτοί που θα θυμίσουμε στους συντοπίτες μας Υπουργό και Βουλευτές ότι δεν τους δώσαμε λευκή επιταγή.

- Να είμαστε στο χώρο του Εκθεσιακού των Κοίλων για να καταλάβουν όλοι τους Παπακωσταντίνου και τοπικοί Βουλευτές ότι δεν πρόκειται να τους σώσουν τα κροκοδείλια δάκρυα τους.

- Να είμαστε εκεί γιατί το χρωστάμε στα παιδία μας, στην περιοχή μας και στην επιχείρηση που εργαζόμαστε.

- Να αποτρέψουμε τα σενάρια κάποιον για την πώληση του 40% των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων.

- Να μην λείψει κανείς.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010 12:59