Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 14:19

Δ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι η αφετηρία μιας καινούργιας πορείας και το ξεκίνημα για την πραγματοποίηση στόχων και προσδοκιών, μια νέα σελίδα για όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Στους μικρούς μαθητές που μόλις τώρα ξεκινούν τη μαθητική τους σταδιοδρομία, αλλά και στα παιδιά της Γ' Λυκείου, που φέτος βρίσκονται στο κατώφλι της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ευχόμαστε να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη και υπομονή, που θα τους οδηγήσει όχι μόνο στην προσωπική επιτυχία, αλλά και την πρόοδο και την ευημερία.

Ευχόμαστε σε όλους τους εκπαιδευτικούς που μεταλαμπαδεύουν τη γνώση στα παιδιά μας καλή δύναμη, υπομονή και επιμονή, και στους γονείς να συνεχίζουν να στηρίζουν τον καθημερινό αγώνα και τη προσπάθεια των παιδιών τους.

Ο Δήμος Σιάτιστας θα βρίσκεται πάντα συμπαραστάτης στα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας.

Καλή πρόοδο και καλή δύναμη!
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 14:20