Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010 14:32

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΒΑΡΒΟΥΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

altΜε στόχο να φτάσει ο πήχης ακόμα πιο ψηλά, ξεκίνησε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010  η νέα χρονιά για το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαϊδας, με τον καθιερωμένο αγιασμό από το Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο.

Η νέα ωδειακή χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και βρίσκει το ωδείο της Πτολεμαΐδας με λιγότερα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Γρηγόρη Πουγαρίδη. Καλή χρονιά ευχήθηκε με τη σειρά του και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Μίκης Μιχαηλίδης.

Ο κ. Τσιούμαρης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το Μητροπολίτη, γιατί βρίσκεται κάθε χρόνο στον αγιασμό και πέρα από τα θρησκευτικά του καθήκοντα, δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του για τα παιδιά, την παιδεία και τον πολιτισμό. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι «μαζί με το Σεβασμιώτατο εγκαινιάσαμε το μεγαλύτερο μουσικό σχολείο στη χώρα, αλλά και τη νέα αίθουσα του ωδείου που φέρει το όνομα του Βαλεντίνου Πατρικίδη. Ο Μητροπολίτης παρακολούθησε μαζί με όλους μας τις σημαντικές εκδηλώσεις που κάναμε με την ορχήστρα του Βίντιν και τις γαλλόφωνες χορωδίες, αλλά και όλες αυτές τις δραστηριότητες και τις διακρίσεις που κάνουν γνωστό το ωδείο μας σε όλη τη χώρα».

Ο κ. Τσιούμαρης αναφέρθηκε, επίσης, στο μεγάλο αγώνα της δημοτικής αρχής και του διοικητικού συμβουλίου του ωδείου, για να μπει τάξη στα οικονομικά, η οποία έχει αποδώσει πλέον καρπούς.

"Οι μαθητές του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου εξακολουθούν να είναι από τους καλύτερους πρεσβευτές του τόπου μας, καθώς φέτος πέτυχαν και άλλα  πανελλήνια βραβεία, συμμετέχοντας παράλληλα και σε πολλές σημαντικές εκδηλώσεις", συνέχισε ο δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης και πρόσθεσε «καμαρώνω όταν βλέπω τα παιδιά του ωδείου να συμμετέχουν σε συναυλίες και φεστιβάλ», ενώ συνεχάρη τους γονείς για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Ο κ. Τσιούμαρης ολοκλήρωσε λέγοντας ότι ο πήχης ανεβαίνει κάθε χρόνο και πιο ψηλά με τη συμβολή του καλλιτεχνικού διευθυντή Μίκη Μιχαηλίδη, των καθηγητών και της προέδρου του ΒΔΩΠ Σοφίας Λαζαρίδου και πλαισιώνεται με καινούργιους φοιτητές και νέα τμήματα.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010 14:39