Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010 12:32

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γ. ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ Α. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητή συνδημότισσα,
Αγαπητέ συνδημότη,

Οι εκλογές του Νοεμβρίου για την τοπική αυτοδιοίκηση θα αποτελέσουν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση στη χώρα μας έξι μήνες μετά τη λήψη και την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας, το σκληρό πρόσωπο των οποίων βιώνει εδώ και καιρό η κοινωνία μας.

Ισως να είναι και η πρώτη στη νεότερη ιστορία της χώρας μας εκλογική διαδικασία όπου οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν και να αξιολογήσουν ένα πολιτικό σύστημα που εδώ και μήνες βρίσκεται σε βαθύτατη κρίση πολιτικής, ηθικής, αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας.

Το διακύβευμα του νέου αυτοδιοικητικού σχεδίου που ακούει στο όνομα ΄Καλλικράτης’, ως νόμος πλέον της πολιτείας, μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα, για μια νέα εποχή. Μια εποχή που θα αλλάξει τη μοίρα της Ελλάδας, τη μοίρα του νέου διευρυμένου δήμου Κοζάνης.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη.

Μένοντας μακριά από τη γενέτειρά μου, η αγάπη για τον τόπο μου, ιδιαίτερα η αγωνία για το μέλλον και την εξέλιξη της πορείας του παρέμενε και παραμένει άσβεστη. Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας βρέθηκα να συναντώ και να συνεργάζομαι με ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων και όλου του φάσματος από όλη την Ευρώπη. Θαύμαζα τις προσπάθειες όλων εκείνων που πάσχιζαν για την πρόοδο των περιοχών τους και απορούσα -γιατί όχι και εμείς-, γιατί όχι στο βαθμό που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε δυνατότητες και πρακτικές που θα επέφεραν ουσιαστική πρόοδο και βελτίωση στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Κίνητρο: η πολύτιμη εμπειρία από την παραμονή μου τόσο στο Βέλγιο όσο και στη Γαλλία.

Όραμα: ο νέος δήμος και οι πολίτες του.

Στόχος: η ποιοτική αναβάθμιση και η μεγαλύτερη ανάπτυξη του δήμου μας.

Συστρατεύομαι στη συλλογική προσπάθεια της ΑΝΝΑΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ με τη βεβαιότητα της ανιδιοτελούς προσφοράς και την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας, ο οποίος το έχει ανάγκη και το Αξίζει!
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ   Γ. ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο της Κοζάνης

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010 12:34