Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010 17:17

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

 Ίσως κάποιοι συμπολίτες μας , να μην γνωρίζουν ότι ο Δήμος Κοζάνης διατηρεί από το 2003 , βεστιάριο για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Ο χώρος του βεστιαρίου στεγάζεται στο πρώην οικοτροφείο “Σαράντα Μάρτυρες” που βρίσκεται  απέναντι από το Εργατικό Κέντρο στα παλαιά ΚΤΕΛ.

Εκεί ο κάθε συμπολίτης μας μπορεί να αφήσει είδη ρουχισμού κι άλλα είδη οικιακής χρήσεως ελαφρώς μεταχειρισμένα που δεν χρησιμοποιεί πλέον και τα οποία μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε άλλους συνανθρώπους μας.

Σε μια τέτοια κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010, προσφέροντας είδη ρουχισμού .

Με την ενέργειά του αυτή ο Σύλλογος Ηπειρωτών , θέλει να ευαισθητοποιήσει και να κάνει κοινωνούς όλο και περισσότερα μέλη αλλά και φίλους του, προσπαθώντας να περάσει το μήνυμα πως “εκεί που υπάρχει η σκέψη για τον πλησίον μας, με λίγη καλή θέληση και χωρίς κατ ' ανάγκη χρήματα υπάρχει κι ο τρόπος για να βοηθήσουμε”.

Όλοι μας μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι και να δώσουμε με ποικίλους τρόπους ζεστασιά στους αδικημένους της ζωής, κι ένας τέτοιος τρόπος είναι να βοηθήσουμε την αξιέπαινη προσπάθεια του Δήμου Κοζάνης που εδώ και οκτώ χρόνια αθόρυβα υπό την επίβλεψη της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και της ευγενικής προσπάθειας των υπαλλήλων του οικοτροφείου , προσφέρει ρούχα κι άλλα είδη σ' αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010 17:19