Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 15:47

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

altΗ μεγάλη συμμετοχή των εκθετών και η αυξημένη επισκεψιμότητα ήταν τα χαρακτηριστικά της φετινής εμποροπανήγυρης της Πτολεμαϊδας, η αυλαία της οποίας έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Την εμποροπανήγυρη επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την όλη διοργάνωση και συνεχάρη για ακόμα μια φορά τους εμπλεκόμενους αντιδημάρχους, τη διοίκηση και τους εργαζομένους για την άρτια διοργάνωση της φετινής εμποροπανήγυρης, αλλά και για τη διαφάνεια που χαρακτηρίζει τις συναλλαγές όλα αυτά τα χρόνια. Ο φετινός σχεδιασμός όσον αφορά στην κατανομή των τμημάτων του λούνα-παρκ και των ψησταριών από το δήμο προσέφερε μεγαλύτερη άνεση στην κίνηση των επισκεπτών, ενώ παρέμειναν ανοιχτές οι είσοδοι των παρακείμενων σχολείων για την ελεύθερη πρόσβαση των μαθητών.

Παρόλο, όμως, που η προσέλευση των επισκεπτών ήταν μεγάλη, η οικονομική κρίση επηρέασε ως ένα βαθμό την αγοραστική κίνηση σύμφωνα με κάποιους εκθέτες.

Από την πλευρά τους οι επισκέπτες έδειξαν να απολαμβάνουν το πανηγύρι, τονίζοντας ότι είναι συνυφασμένο από τα παιδικά τους χρόνια με την παράδοση της χώρας.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 15:50