Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 12:44

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. «ΔΟΞΑ» ΡΟΔΙΑΝΗΣ ΣΤΟΝ Γ. ΤΖΕΛΛΟ

altΑντιπροσωπεία της διοίκησης  του Αθλητικού Συλλόγου «Δόξα » Ροδιανής του Δήμου Αιανής , αποτελούμενη από τους κ.κ Γιάννη Βαλάη και Αθανάσιο Μάστορα , δέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο την Πέμπτη το μεσημέρι  23  Σεπτεμβρίου  2010,   ο  Δήμαρχος Αιανής  κ. Γιώργος Τζέλλος.

Η επίσκεψη -συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και ήταν  η δεύτερη  μέσα  στο τελευταίο δίμηνο. Πραγματοποιήθηκε δε  προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν και προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική ομάδα  με την ευκαιρία της  έναρξης  την προηγούμενη Κυριακή της νέας αγωνιστικής περιόδου της Β΄ ερασιτεχνικής της ΕΠΣΚ  και η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος Αιανής.

Η αντιπροσωπεία έθεσε το θέμα του δρόμου που οδηγεί στο γήπεδο, του  φωτισμού των εγκαταστάσεων του γηπέδου, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς και το θέμα των μετακινήσεων της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνες.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τη διοίκηση  για την πορεία των εργασιών  της ασφαλτόστρωσης του δρόμου που οδηγεί στο γήπεδο και υποσχέθηκε πως τέλος Οκτωβρίου  του 2010  ο δρόμος θα είναι  έτοιμος  και θα παραδοθεί για χρήση. Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση του Δήμου ,  μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο εν λόγω σύλλογος, όπως και όλοι οι πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς , ενισχύεται  οικονομικά και   παραδόθηκε  στην αντιπροσωπεία του,  από την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου,  επιταγή  με το ποσό των 3.500,00€. Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πως ο Δήμος ,στο υπόλοιπο της δημοτικής θητείας,  θα  στηρίξει,  στο μέτρο του δυνατού, τις προσπάθειες της διοίκησης και ευχήθηκε καλή επιτυχία  στο έργο της.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 12:48