Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 11:56

ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ

altΗ Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου κατά των Διακρίσεων και του Στιγματισμού με στόχο την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των (πρώην)χρηστών και επιζώντων της Ψυχιατρικής καθώς και της αναζήτησης εναλλακτικών μορφών υποστήριξης και βοήθειας. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 28/9 έως 1/10/2010, στο Α.Π.Θ.
 
Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου θα μιλήσουν μέλη του Ευρωπαϊκού Δικτύου (πρώην) Χρηστών και Επιζώντων της Ψυχιατρικής - EuropeanNetworkof (ex)UsersandSurvivorsofPsychiatry (ENUSP) και συγκεκριμένα η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κα Mary Nettle (Μ. Βρετανία),ο Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Peter Lehmann (Γερμανία), τα μέλη του Δ.Σ., κα Anne-Laure Donskoy (Μ. Βρετανία) και η κα Debra Shulkes (Τσεχία).
 

Από συλλογικότητες και φορείς της Ελλάδας θα μιλήσουν το Ιδρυτικό Μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής Κοινωνικών Συνεταιρισμών Περιορισμένης Ευθύνης και Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ., κ. Αναστασία Τοβή, το Ιδρυτικό Μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής (πρώην)Χρηστών και Επιζώντων της Ψυχιατρικής, κ. Γιώργος Γιαννουλόπουλος και το μέλος της Επιτροπής κ. Ντία Κουτσογιάννη.

Από το Α.Π.Θ. θα μιλήσουν ο Αν. Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας, Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης και ο εκπρόσωπος του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας, Σωτήρης Λαϊνάς. Επίσης, θα μιλήσει εκπρόσωπος της Mental Health Europe.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 12:05