Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 14:45

ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ

altΚαθώς οι Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου πλησιάζουν, δημιουργείται μια καινούργια πρόκληση για τον Νέο Δήμο Κοζάνης και ειδικότερα για την νεολαία της. Η κοινώνια μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά και να προσφέρουν στον τόπο τους με καινούργιες ιδέες και στόχους, από νέους που πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο, σε μια νέα εποχή που δεν θα την καθορίζει ο όρος κρίση. Μόνο οργανωμένη η νεολαία μπορεί να αντιμετωπίσει τα σύγχρονα προβλήματα του τόπου και να χαράξει μια νέα πορεία.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολη η καθημερινότητα μας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ανεργία, την έλλειψη ευκαιριών, οικονομικά προβλήματα καθώς και την έλλειψη έκφρασης μέσα από κοινές δραστηριότητες. Επομένως δίνοντας το βήμα σε νέους ανθρώπους να εισακουστούν, τους δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσουν ένα πιο αισιόδοξο μέλλον , συμβάλλοντας οι ίδιοι στην επίλυση των προβλημάτων τους. ΕΜΕΙΣ διαθέτουμε το δίκο μας τρόπο σκέψης, επικοινωνίας, τον αυθορμητισμό και δυναμικά πρέπει να δίνουμε το παρόν στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Πιστεύοντας και ελπίζοντας για όλα τα παραπάνω, δε θα μπορούσα παρά να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση μετά από το τιμητικό για έμενα, για τη γενιά μας, κάλεσμα από την Άννα Νανοπούλου. Συντάσσομαι λοιπόν με την ΑΝΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ στο συνδυασμό « ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ » και υπεύθυνα αναλαμβάνω να συμμετέχω ενεργά σε όλες τις προσπάθειες του συνδυασμού.

Καλώ όλους έσας να στηρίξετε τη προσπάθεια μας για μια ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ στο ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Με όρεξη,
Τσαμπούρης Αθανάσιος
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 14:53