Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010 14:00

Ο Γ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ

Γ. ΑΔΑΜΙΔΗΣΗ πρώτη αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση είναι πλέον πραγματικότητα. Σχεδιάσθηκε και ολοκληρώθηκε, από εκείνους που πίστεψαν στην αποκέντρωση, στην ανακατανομή αρμοδιοτήτων και στην ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων και των δυνατοτήτων της ελληνικής περιφέρειας. Τώρα πλέον επιβάλλεται και να δομηθεί πάνω σε ισχυρές βάσεις.
 
Με πρωτοποριακές ιδέες, σταθερές αξίες, υλοποιήσιμους στόχους, προοδευτικό σχεδιασμό. Με ανθρώπους που έχουν μετατρέψει σε στάση ζωής τις δημοκρατικές ευαισθησίες,
τον αγωνιστικό παλμό, την διεκδικητική συμπεριφορά. Η βελτίωση της καθημερινότητας, η διασφάλιση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειάς μας, η καθολική εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που μας προσφέρονται για την πλήρη ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, θα είναι ο άξονας πάνω στον οποίο θα κινηθούμε.
 
Τα ζητήματα και τα εξειδικευμένα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ειδικότερα αυτή την εποχή, χαρακτηρίζονται από την συνολικότερη κρίση που αγγίζει πολλαπλά όλους μας. Καίρια και σοβαρά θέματα που δε λύνονται με θαύματα και μαγικές συνταγές, από ανθρώπους που αδιαφορούν για τις εξελίξεις και χρησιμοποιούν τους θεσμούς ως σκαλοπάτι προσωπικής ανέλιξης, αλλά με μεθοδική και ομαδική εργασία. Με ορθολογική οργάνωση, συνετή χρήση των σύγχρονων μέσων και υλοποίηση των στόχων και σχεδιασμών σε σωστούς χρόνους και στις σωστές συνθήκες που στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε.
Σε μία Περιφέρεια που έχει ταυτίσει την ύπαρξη και την ανάπτυξή της με την δραστηριότητα της ΔΕΗ και τον ευρύτερο τομέα της ενέργειας. Σε μία Περιφέρεια που έχει δυνατές και καινοτόμες προοπτικές ανάπτυξης που αντλούνται από το Εθνικό μας καύσιμο, τον πλούτο της γης της Δυτικής Μακεδονίας, οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Το να τις αδράξουμε δεν είναι κάτι που τίθεται σε σκέψη. Οφείλουμε να το κάνουμε για να εξασφαλίσουμε ένα υγειές παρών και ένα συνεχώς εξελισσόμενο μέλλον.
Με τον Γιάννη Παπαϊορδανίδη θεματοφύλακα των αξιών της παράταξής μας, οι συνυποψήφιοι μου και εγώ απολύτως συνειδητά, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που ζούμε, αρχή - ζουμε να ατενίζουμε, με σιγουριά, τη δυνατότητα να κατακτήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010 14:10