Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 19:04

ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ"

Εναλλακτική ΔράσηΜε μεγάλη προσέλευση πολιτών από κάθε γωνιά της Δυτικής Μακεδονιάς πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» για τις περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Μακεδονία με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αντώνη Κύρινα. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αιανής Κοζάνης.

Η κ. Κύρινας με μια μεστή και φορτισμένη συγκινησιακά ομιλία, απευθύνθηκε σε όλους τους Δυτικομακεδόνες, κατέθεσε τους γενικούς στόχους του συνδυασμού, με κεντρικό σύνθημα:

alt
Ο άνθρωπος στο κέντρο
Η δύναμη στην Περιφέρεια

Παρουσιάστηκε ο τίτλος και το λογότυπο και η ηλεκτρονική στέγη του συνδυασμού που μπορεί κάποιος να βρει στο http://www.EnallaktikiDrasi.gr , ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών οι οποίοι και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.  

Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες είναι :
 

·      για το Ν. Κοζάνης ο Χιωτίδης Γιώργος, καθηγητής στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας.

·      για το Ν. Γρεβενών ο Παπαθανασίου Κώστας, δάσκαλος.

·      για το Ν. Καστοριάς ο Λιούζας Στέφανος, ηλεκτρολόγος μηχανικός.

·      για το Ν. Φλώρινας ο Πετράκος Μιχάλης, στέλεχος του οικολογικού κινήματος.

altΣτη συνέχεια η Επίκουρος Καθηγήτρια της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, Σπύρτου Άννα, παρουσίασε τη διακήρυξη του συνδυασμού, ενώ κλείνοντας την εκδήλωση ο κ. Κύρινας και αναφερόμενος στην πληθώρα μοναδικών χαρακτηριστικών και ανεκμετάλευτων προτερημάτων που έχει η Περιφέρειά μας, κάλεσε όλους τους Δυτικομακεδόνες να σπάσουν τις κομματικές αγκυλώσεις και να γίνουν μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας που θα διεκδικίσει ένα καλύτερο μέλλον για την Δυτική Μακεδονία.


alt



 

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 21:15