Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 16:19

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΚΑΡΑΤΕΜια ακόμη μεγάλη πανελλήνια διοργάνωση φιλοξένησε η Πτολεμαϊδα το σαββατοκύριακο που πέρασε στο κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Χαλκίδης». Ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων-Νεανίδων, Ανδρών και Γυναικών και το Κύπελλο Ανδρών κάτω των 21 ετών που διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε. ο Α.Φ.Σ. «Μακεδονομάχος Εορδαίας» και ο δήμος Πτολεμαϊδας, με τη συμμετοχή 370 σωματείων και 800 αθλητών από όλη τη χώρα.
Την έναρξη του πρωταθλήματος κήρυξε ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε «σας καλωσορίζω στην πρωτεύουσα της ενέργειας, την πόλη της ανάπτυξης και της δημιουργίας, την πόλη που τα τελευταία χρόνια κατέκτησε επάξια και τον τίτλο της πόλης της φιλοξενίας. Έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε  για δεύτερη φορά κορυφαίους παράγοντες από το χώρο του αθλήματος του καράτε, αθλητές που κάνουν και θα κάνουν στο μέλλον τη χώρα μας να καυχιέται και εμάς να καμαρώνουμε μέσα από τα παιδιά μας που είναι η ελπίδα του μέλλοντος».
«Παραλαμβάνουμε την πλακέτα που μας απονεμήθηκε» τόνισε ο κ. Τσιούμαρης «καθαρά από λόγους ευγένειας, καθώς θεωρούμε ότι δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω από ότι μας αναλογεί ως δημοτική αρχή και ως γονείς για να δώσουμε τις διεξόδους στους νέους μας και το δρόμο να πορευτούν ως ενάρετοι πολίτες». Η Πτολεμαϊδα, όπως είπε ο κ. Τσιούμαρης, αποτελεί την περιφερειακή πόλη με τις αρτιότερες υποδομές που δίνουν την ευκαιρία στους νέους να διακριθούν στον αθλητισμό μακριά από τις κακοτοπιές.
Στον χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Γεώργιος Κοσμίδης, αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για την άψογη φιλοξενία, επισήμανε πως είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τόσο μεγάλες εκδηλώσεις σε επαρχιακές πόλεις που προάγουν το άθλημα στην περιφέρεια.
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος προπονητής του τοπικού «Μακεδονομάχου Εορδαίας» Σταύρος Μπίμπας έκανε λόγο για πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών, υπογραμμίζοντας ότι το μέλλον του αθλήματος διαγράφεται ευοίωνο, καθώς το καράτε σημαίνει πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.
Στο πλαίσιο της διοργάνωση το τοπικό σωματείο απένειμε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο Πτολεμαϊδας για τη συμβολή του δήμου στη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος, ενώ ο κ. Τσιούμαρης τίμησε το συμπολίτη Γιώργο Μπίμπα, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο 3ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε, χαρίζοντας στην Πτολεμαϊδα και στην Εορδαία μια μεγάλη διάκριση.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 17:08