Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 13:16

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΑΝΗΣ Γ. ΤΖΕΛΛΟ

altΑντιπροσωπεία της νέας Διοίκησης  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αιανής , αποτελούμενη από τις κ.κ Ντίνα Γκαραλιού Πρόεδρο,  Ντίνα Καραγιάννη, Ρούλα Μπούλη, Φωτεινή Στόκα, Βίκυ Μέλα και Τερέζα Δημητράκη,    δέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο την Τρίτη   12 Οκτωβρίου  2010,   ο  Δήμαρχος Αιανής  κ. Γιώργος Τζέλλος.    

 Η επίσκεψη-συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και πραγματοποιήθηκε  προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν και προβλήματα που αντιμετωπίζει  το Δημοτικό Σχολείο Αιανής   από την έναρξη της νέας  σχολικής χρονιάς και η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος Αιανής. Η αντιπροσωπεία έθεσε τα  θέματα της υλικοτεχνικής υποδομής, των εποπτικών μέσων και του εξοπλισμού του σχολείου και ζήτησε από το Δήμαρχο να βοηθήσει και ο Δήμος για την αντιμετώπιση των θεμάτων αυτών.                                           

 Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τη διοίκηση  για το νομικό καθεστώς που ισχύει στις σχέσεις του Δήμου και της σχολικής επιτροπής , την μειωμένη χρηματοδότηση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους , λόγω της περιοριστικής πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση και για  τα προβλήματα που προκύπτουν   εξ αιτίας  αυτής  και  υποσχέθηκε πως ο Δήμος , στο υπόλοιπο της δημοτικής θητείας, θα  στηρίξει,  στο μέτρο του δυνατού, όπως έκανε  και σε όλη τη προηγούμενη περίοδο ,  τις προσπάθειες της νέας διοίκησης και ευχήθηκε καλή επιτυχία  στο έργο της.                                  

Συμφωνήθηκε δε σύντομα να υπάρξει και νέα συνάντηση για να  εξεταστούν και άλλα θέματα που άπτονται της συνεργασίας των δυο μερών και ιδιαίτερα θέματα διοργάνωσης από κοινού εκδηλώσεων για προβλήματα   που αφορούν την σχολική κοινότητα.           

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 13:19