Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 14:45

Η Π. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

altΗ Υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου παρευρέθηκε στη υποδοχή των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας, στα γραφεία του συλλόγου, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, κατά την επιστροφή της αποστολής των αθλητών, από το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλιείας Κυπρίνου που έγινε στην Οξφόρδη της Αγγλίας, όπου κατέκτησαν τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο συναγωνιζόμενοι έμπειρους συναθλητές από όλον τον κόσμο.

Η κα Βρυζίδου συζήτησε με τα μέλη του συλλόγου για τη δράση τους, τις δυνατότητες της περιοχής στις υπάρχουσες λίμνες και διαπιστώθηκε ότι η στήριξη του αθλήματος και από το Δήμο με συντονισμένες ενέργειες, μπορεί να οδηγήσει και σε άλλες μεγάλες νίκες. Για να γίνουν μεγάλες διοργανώσεις και η Εορδαία να διαφημιστεί, να προσελκύσει κόσμο και να αποτελέσει πόλο έλξης και για μία ακόμη ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη δραστηριότητα.

Επιπρόσθετα οι νέοι χρειάζονται αθλήματα ξεχωριστά και ενδιαφέροντα, προκειμένου να μπορούν στην καθημερινότητα να ψυχαγωγούνται και να έχουν λόγους να παραμείνουν στον τόπο μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 14:48