Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 14:35

Λ. ΜΑΛΟΥΤΑΣ: ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 35εκατ. ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

«Η δημιουργία ανταγωνιστικής πόλης και η αναζωογόνηση των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Κοζάνης, που το καθένα θα διατηρεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, υπήρξε βασική μας επιλογή όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργούμε ως ενιαίο σύνολο. Απόδειξη αυτού πως και την περασμένη τετραετία (2007-2010) στα Δ.Δ. έγιναν έργα συνολικού ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ»!

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας στην περιοδεία που πραγματοποίησε σε Δημοτικά Διαμερίσματα του σημερινού Δήμου Κοζάνης, επισημαίνοντας ακόμα πως χάρη σ΄ όλα αυτά που έγιναν «πετύχαμε να δημιουργήσουμε την ενιαία δημοτική συνείδηση και έναν άρτια οργανωμένο Δήμο που λειτουργεί καθημερινά προς όφελος όλων των πολιτών του».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ για το νέο Δήμο Κοζάνης», υπογράμμισε πως όλα αυτά είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για το νέο Δήμο Κοζάνης και ότι με την ίδια λογική θα κινηθεί η Δημοτική αρχή και από την 1η Γενάρη του 2011.

«Η αλήθεια είναι», επεσήμανε ο κ. Μαλούτας, «πριν ψηφιστεί ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι με τους Δήμους που συνενώνονται μαζί μας, καταγράψαμε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες και όλοι μαζί σχεδιάσαμε το κοινό μας μέλλον, βασιζόμενοι στη γνώση, την εμπειρία και την ικανότητα να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό σχήμα».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ολοκλήρωσε τις ομιλίες του τονίζοντας ότι: «Αύριο στο τιμόνι του νέου Δήμου, θα είναι και πάλι άνθρωποι που ξέρουν και μπορούν. Άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο, πιστεύουν στην αυτοδιοίκηση και ότι ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, παρά τις δυσκολίες, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την αναβάθμιση του θεσμού της αυτοδιοίκησης. Οι μέρες είναι δύσκολες και αυτές που θα έρθουν ακόμα δυσκολότερες. Γι΄ αυτό δε χωράνε στο Δήμο μας προσωπικές πολιτικές, ούτε εξυπηρετήσεις μικροσυμφερόντων. Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στη Δημοτική αρχή αποδείξαμε πως το ΕΜΕΙΣ ήταν ο μοναδικός και ο ασφαλής μας οδηγός, γι΄ αυτό πετύχαμε πολλά. Όλοι μαζί θα πετύχουμε περισσότερα».

 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 14:37