Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 11:02

Ο Γ. ΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

altΜήνυμα ενότητας και συνεργασίας με όλους τους Φορείς της Δυτικής Μακεδονίας και τις αυριανές τοπικές αυτοδιοικήσεις έστειλε ο Γιώργος Δακής. Στην εκδήλωση ετεροδημοτών του Υποψ. Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη στη Θεσσαλονίκη (Παρασκευή 22 Οκτωβρίου), τόνισε την άριστη συνεργασία που είχαν, ως Νομάρχες, την τελευταία τετραετία και εξέφρασε τη βεβαίωση για ακόμη καλύτερη συνεργασία το αμέσως επόμενο διάστημα.

«Όλη στη Δυτική Μακεδονία είμαστε μία γροθιά και έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις του αγαπητού μας τόπου», υπογράμμισε ο Γιώργος Δακής, απευθυνόμενος στους ετεροδημότες των Γρεβενών.

Η αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου είχε από νωρίς γεμίσει από Ετεροδημότες της περιοχής Γρεβενών, για την εκδήλωση του κ. Κουπτσίδη. Ο κ. Δακής στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού εξέφρασε τη βεβαιότητα για τη νίκη του Υπ. Δημάρχου Γρεβενών,  ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αγάπη που δείχνουν, σε κάθε ευκαιρία, για τον τόπο τους, μιας και, όπως δήλωσε, αποτελούν ακούραστους πρεσβευτές όχι μόνο των Γρεβενών αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Δακής, ανανέωσε το ραντεβού με τους ετεροδημότες όχι μόνο των Γρεβενών, αλλά του συνόλου της Δυτικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, σε επίσημη εκδήλωση του συνδυασμού που θα λάβει χώρα τις επόμενες μέρες στη συμπρωτεύουσα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Κώστας Γκιουλέκας. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους δύο άντρες να έχουν ολιγόλεπτη συζήτηση για την εξέλιξη της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ αντάλλαξαν ευχές για νικηφόρο αποτέλεσμα και καλή συνεργασία στο μέλλον.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 11:08