Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 11:33

ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΑΙΑΝΗΣ

Ένα από τα καλυτέρα   διαθέσιμα οικόπεδα στην βόρεια είσοδο του οικισμού της   Αιανής, απέναντι από το  εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής ,  αγόρασε ο Δήμος Αιανής από τον Γεωργικό Πιστωτικό Συνεταιρισμό Αιανής με σκοπό να αυξήσει τους κοινόχρηστους χώρους για την δημιουργία κοινωφελούς έργου.

Ειδικότερα μετά από μια διαδικασία που κράτησε αρκετούς μήνες ως να τακτοποιηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια,  στις 27 Αυγούστου 2010 υπογράφηκε  από τα δυο μέρη το συμβόλαιο αγοροπωλησίας ενώπιον της συμβολαιογράφου κ. Παρασκευής Νικολαίδου και στις 21 Οκτωβρίου 2010 καταβλήθηκε στον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ Ευάγγελο Γκόρο η επιταγή με το συμφωνηθέν τίμημα των είκοσι χιλιάδων ευρώ.(20.000,00€).

Η έκταση του οικοπέδου είναι 866,00τ.μ.και πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να δημιουργηθεί στο χώρο αυτό πάρκο και να γίνει έτσι  ομορφότερη η είσοδος του οικισμού.    

Το οικόπεδο αυτό είναι το πρώτο μιας γενικής συμφωνίας που υπάρχει με την Διοίκηση του Γεωργικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού που προβλέπει την απόκτηση εκ μέρους του Δήμου Αιανής και των υπόλοιπων τριών ακινήτων του ώστε να αξιοποιηθούν για κοινωφελείς σκοπούς .

Ο Δήμαρχος Αιανής κ. Γιώργος Τζέλλος δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της πράξης αυτής και πως πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για απόκτηση και άλλων χώρων για τις μελλοντικές ανάγκες της Αιανής .

Κατά τη διάρκεια της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής αποκτήθηκαν από το Δήμο και άλλοι τρεις   χώροι για τη δημιουργία κοινωφελών έργων και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία παραχώρησης εκ μέρους του Δημοσίου δύο άλλων   χώρων εκτάσεων 3.892,00τ.μ η πρώτη στην περιοχή Λακουστά για την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων ανοικτού τύπου και   28.500,00 τ.μ η δεύτερη  στο λόφο Αη Γιάννη του Προδρόμου   για τη δημιουργία  πάρκου αναψυχής και υπαίθριου θεάτρου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 11:35