Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 14:04

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 To Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, συγχαίρουν το μαθητή Αθανάσιο Νάτση του Πέτρου, για τη συμμετοχή του στην Ελληνοτουρκική Ορχήστρα νέων

Πρόκειται για μία ορχήστρα που δημιουργήθηκε το 2008, με τη συνένωση της Ελληνικής Ορχήστρα Νέων και της Ορχήστρας νέων του Πανεπιστημίου Μπιλκέντ της Τουρκίας, και αποτελείται από ταλαντούχους Έλληνες και Τούρκους μουσικούς ηλικίας από 14-27 ετών.

Οι πρόβες της ορχήστρας πραγματοποιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενώ οι συναυλίες δίνονται σε Ελλάδα και Τουρκία.

Για τη χρονιά που διανύουμε πραγματοποιήθηκαν δύο συναυλίες στις 3 και 4 Σεπτέμβρη, στον προαύλιο χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης και στην πλατεία Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, υπό τη διεύθυνση του Αναστασίου Συμεωνίδη και τη συμμετοχή των λυρικών τραγουδιστών Άννας Παγκάλου και Κωνσταντίνου Κληρονόμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, Θανάσης Νάτσης, είναι το νεώτερο σε ηλικία μέλος της ορχήστρας, τοποθετήθηκε στα 1α Βιολιά και η επιλογή του έγινε μετά από τη διάκριση του σε διαγωνισμό του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στα πλαίσια του προγράμματος ¨Δράση εκτός έδρας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών¨.

Τέλος, ευχόμαστε στο Θανάση, με το ταλέντο και τη βοήθεια της δασκάλας του κ. Λουντμίλας Αχιμπάλοβα, να συνεχίσει να προβάλλει την πόλη μας και το έργο του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 14:05