Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 14:12

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ ΣΤΟΝ Λ. ΜΑΛΟΥΤΑ

Την Εθνική Ομάδα Αλιείας Κυπρίνου, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αγγλία, υποδέχθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.

Τα μέλη της αποστολής, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και πολλοί Κοζανίτες, επέδωσαν τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο σε ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης βοήθειας που προσέφερε στην εθνική ομάδα, ώστε να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, μετέφεραν και ευχαριστήρια επιστολή της Εφόρου Αλιείας στη θάλασσα για στα γλυκά νερά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Αλιείας, κας Ρένας Βγενοπούλου, η οποία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της Ομοσπονδίας «για την έμπρακτη και καθοριστική συμβολή» του Δημάρχου Κοζάνης στην προσπάθεια των αθλητών, ενώ τον καλεί να τεθεί και επικεφαλής της αποστολής που θα ταξιδέψει στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει το 2011 στην Ιταλία.

Ο κ. Μαλούτας, αφού πρώτα συνεχάρη τα μέλη της ομάδας για αυτή τη μεγάλη επιτυχία, ευχήθηκε αυτή η προσπάθεια να έχει μέλλον και του χρόνου να τους υποδεχθεί με τα χρυσά μετάλλια στο στήθος.

Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητικής Αλιείας, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για την προώθηση του αθλήματος Αλιείας Κυπρίνου, αλλά και άλλων συναφών αθλημάτων και δραστηριοτήτων στη λίμνη Πολυφύτου, στα πλαίσια ανάδειξης της παραλίμνιας περιοχής, ένα μεγάλο κομμάτι της οποίας θα ανήκει πλέον στο νέο διευρυμένο Δήμο.

 Η Ομοσπονδία Αθλητικής Αλιείας βλέποντας έναν έμπρακτο υποστηρικτή στο πρόσωπο του Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, αντιμετωπίζει θετικά αυτή την προοπτική που θα προωθήσει ακόμα περισσότερο το άθλημα και θα προσελκύσει περισσότερους ενδιαφερόμενους που ασχολούνται κυρίως ερασιτεχνικά με την αλιεία. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 14:13