Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 12:23

Η ΑΝΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

altΣυνάντηση   με τους ετεροδημότες της Θεσ/νίκης είχε το απόγευμα της Κυριακής 31/10, η υποψήφια Δήμαρχος ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. Η Αννα Νανοπούλου παρέδωσε στους   ετεροδημότες   το πρόγραμμα του συνδυασμού της και άκουσε τις προτάσεις των ετεροδημοτών     που αν και δεν ζουν   στον τόπο τους, τον πονάνε και αναπνέουν στους   ρυθμούς του.

Πρέπει να κάνουμε τον Δήμο της Κοζάνης   το κέντρο και τον πρωταγωνιστή   των εξελίξεων στην περιφέρειά μας    μετά τον   Καλλικράτη τόνισε η κ. Νανοπούλου . Οι δυσκολίες πολλές, αλλά η απόφαση   να μη χαθούν   άλλες   ευκαιρίες   και να   εκμεταλλευτεί ο τόπος   τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα είναι ισχυρή και αμετάκλητη.  

Στην Κοζάνη αξίζει   ένα Δημαρχείο αντάξιο   της ιστορίας της και εννοώ και ως κτίριο και ως διοίκηση και ως προβολή στο πανελλήνιο.

-Εκμετάλλευση της Εγνατίας οδού ώστε να λειτουργεί ως οδός πρόσβασης   και όχι διαφυγής.

-Τουριστική ανάπτυξη

-Συνεδριακό κέντρο

-Ανάπλαση   δημοτικών και   δημοσίων   κτιρίων

-Πανεπιστήμιο σε σωστές βάσεις 

-Ενίσχυση των ΤΕΙ μας 

-Διεκδίκηση Νοσοκομείου   πανεπιστημιακού     επιπέδου

-Ανέγερση,    προβολή και   στήριξη   της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

-Αξιοποίηση   της παραλίμνιας ζώνης  

-Εμφαση    στον Αρχαιολογικό χώρο   και το Μουσείο Αιανής   είναι μερικές   από τις βασικές στοχεύσεις μας ως νέας Δημοτικής   Αρχής   τόνισε η κ. Νανοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 12:26