Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 15:11

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Β. ΡΕΠΑΝΑ

altΣας ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου, που με ψηφίσατε και με στηρίξατε στις εκλογές της 7ης και 14ης Νοέμβρη, κατατάσσοντας με στην 6η θέση του κεντρικού ψηφοδελτίου Κοζάνης με το συνδυασμό Νέος Δήμος Κοζάνης Νέα Εποχή.
Έκανα έναν καθαρό και έντιμο αγώνα πέρα από κομματικούς μηχανισμούς και συμμαχίες και αυτός θεωρώ ότι είναι ένας από τους λόγους που με αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή και μου δώσατε αυτή τη δυναμική.
Για μένα το μήνυμα των εκλογών πέρα από τη μεγάλη αποχή που έχει καταγραφεί και έχει και αυτή τη σημασία της για την απαξίωση της πολιτικής ζωής στη χώρα μας αλλά και των ανθρώπων που διαχειρίστηκαν διαχρονικά τις τύχες όλων μας, είναι και ένα μήνυμα ελπίδας που έλαβα από όλους εσάς όλο αυτό το διάστημα, ότι μπορούμε και πρέπει να ξεφύγουμε από αυτόν τον κομματικό παροξυσμό που δεν οδηγεί πουθενά και να επιλέξουμε νέους, άφθαρτους ικανούς επιστήμονες που η δουλειά και το ήθος τους έχει αξιολογηθεί από τις τοπικές κοινωνίες.

Η εκλογική μου πορεία ήταν ένα ανεκτίμητο ταξίδι πολύτιμων νέων εμπειριών, επαφής με δεκάδες ανθρώπων που είχα την τιμή να γνωρίσω και να μιλήσω από κοντά, από όλα τα χωριά του Νέου Δήμου Κοζάνης, αλλά και γνώσης.

Σας ευχαριστώ πολύ που με τιμήσατε με την ψήφο σας και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί τη διαδρομή προς την Ιθάκη βγαίνοντας περισσότερο δυνατοί από αυτό το ταξίδι.

Ρεπανά Βασιλική (BA Hons, MA, PhD)
Διδάκτωρ Διαπολιτισμικής Παιδαγωγικής
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 15:15