Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 11:29

΄΄25 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ΄΄

altΜε επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 το φιλικό διασυλλογικό πρωτάθλημα tae-kwon-do στα Γιαννιτσά. Διοργανωτής του πρωταθλήματος ήταν ο σύλλογος ΄΄Φίλιππος Γιαννιτσών΄΄, που έχει αναδείξει και την αργυρή ολυμπιονίκη της χώρας μας Μυστακίδου Έλλη. Πάνω από 600 αθλητές από 25 σωματεία όλης της χώρας έδωσαν το παρόν στα Γιαννιτσά και το θέαμα ήταν άκρως ικανοποιητικό.
Ο σύλλογος της πόλης μας Μακεδονική Δύναμη συμμετείχε με 53 αθλητές και όλοι τους έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, κατακτώντας
σ’ αυτό το πρωτάθλημα συνολικά 25 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα 4 αθλητές μας κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο, 6 αθλητές μας αργυρό μετάλλιο και άλλοι 15 πήραν χάλκινο μετάλλιο. Οι αθλητές που κρέμασαν μετάλλια στο στήθος τους είναι οι εξής :

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
 1. Παπαδόπουλος Χρήστος
 2. Αναστασόβ Δημήτριος
 3. Τσαβδαρίδου Ελισάβετ (2000)
 4. Φίσκας Θέμης

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
 1. Τσιόκανος Δημήτρης
 2. Μανωλόπουλος Σταύρος
 3. Βαΐτση Ουρανία
 4. Παπαδόπουλος Γ. Γιάννης
 5. Τζέλλου Κατερίνα
 6. Καρανάτσιου Μαρίνα


ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
 1. Τεληκωστόγλου Αποστόλης
 2. Πράσσος Γιάννης
 3. Καρανάτσιος Δημήτρης
 4. Καλογιάννης Θωμάς
 5. Σταυρίδου Ηρώ
 6. Τσάμπουρα Άννα-Μαρία
 7. Παπαδόπουλος Θάνος
 8. Μαχτσίρας Κωνσταντίνος
 9. Τσαβδαρίδου Ελισάβετ (1998)
 10. Ζήσης Νίκος
 11. Μαχτσίρας Γιώργος
 12. Τσαβδαρίδου Άννα-Μαρία
 13. Μπουντιούκος Νάσος
 14. Νικολαΐδου Αναστασία
 15. Παπαδόπουλος Κων/νος

Συμμετέχοντας σε τέτοιου είδους διοργανώσεις οι αθλητές μόνο θετικές εμπειρίες αποκομίζουν, ανεξαρτήτου νίκης ή ήττας. Βιώνουν τις πραγματικές συνθήκες των αγώνων, οπότε εξοικειώνονται όλο και περισσότερο, μαθαίνουν να είναι αποτελεσματικοί και παραγωγικοί ακόμη και υπό πίεση, γεγονός που τους βοηθάει και στην καθημερινή τους ζωή. Μέσα από τέτοιου είδους αγώνες δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να θέτουν τους δικούς τους στόχους και να ανεβάζουν τον πήχη κάθε φορά, υψηλότερα. Επίσης, είναι πολύ καλός τρόπος προετοιμασίας των μεγαλύτερων ηλικιακά αθλητών, ενόψει των εθνικών τους υποχρεώσεων, ώστε να είναι αγωνιστικά έτοιμοι.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη συγχαίρει όχι μόνο τους αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια, αλλά όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 11:35