Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 11:42

Γ. ΝΟΥΤΣΟΣ: ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ Γ. ΚΙΡΚΟ ΚΑΙ Α. ΧΑΝΤΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

altΤέλος για την«Πνευματική Αποκομιδή Απορριμμάτων»;;
Ένα μεγάλο έργο, αυτό της «Πνευματικής Αποκομιδής Απορριμμάτων», που η Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της σχεδίασε, ωρίμασε μελετητικά και εξασφάλισε τον τρόπο χρηματοδότησης του, φαίνεται πως παραπέμπεται οριστικά στις καλένδες. Μαζί του όμως παραπέμπεται και όλος ο κόπος, ο ενθουσιασμός, ο χρόνος και οι εργατοώρες όλων όσων δούλεψαν για να το ωριμάσουν. Θεωρώ, ως αποκλειστικά υπεύθυνο γι’ αυτή την εξέλιξη κυρίως την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, κατ' επέκταση όμως και τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Κίρκο, όπως και τον βουλευτή ..
του Νομού μας κ. Χαντάβα που, δυστυχώς, ελάχιστα συνέβαλαν στο να βρεθεί λύση και να δοθεί η σχετική έγκριση του Υπουργείου, ως έκφραση της πολιτικής του βούλησης για την υλοποίηση του έργου
Το γιατί έγιναν ή δεν έγιναν όλα τα παραπάνω, εύκολα πιστεύω μπορεί να το συμπεράνει κανείς.

Στις 18 Οκτωβρίου 2010, με επιστολή μου στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, την οποία και δημοσιοποιώ, προσπάθησα για τελευταία φορά, να ανοίξω τις ερμητικά κλειστές πόρτες του Υπουργείου. Σήμερα, ενάμιση μήνα μετά, μη έχοντας λάβει καμιά σχετική απάντηση, για μια ακόμη φορά, εισπράττω την πλήρη απαξίωση και αδιαφορία τους. Δεν αντιλαμβάνονται όμως, πως στο πρόσωπο μου απαξιώνουν κύρια τη βούληση των συνδημοτών μας και τα καλώς νοούμενα, συμφέροντα του τόπου μας.
Το μόνο πλέον που μπορώ να πράξω, είναι να τους παραδώσω στην κρίση των συμπολιτών μας, όταν θα έρθει η στιγμή που αυτή θα ζητηθεί.
Όπως όλα δείχνουν, αυτή η στιγμή δεν θα είναι μακριά.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 12:06