Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010 17:53

Μεταφορά προσωπικού από δημοτικές επιχειρήσεις στο δήμο Πτολεμαϊδας

altΤη μεταφορά προσωπικού από τις δημοτικές επιχειρήσεις που καταργούνται ή προσαρμόζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου Κώδικα, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Πτολεμαϊδας κατά την τελευταία του συνεδρίαση.
Συγκεκριμένα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου το προσωπικό των επιχειρήσεων, 5 υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης Αθλητισμού, 5 της Αναπτυξιακής του Δήμου Πτολεμαϊδας και 2 υπάλληλοι (κατηγορία ΑμεΑ) μεταφέρονται στις υπηρεσίες του δήμου και τοποθετούνται σε προσωποπαγείς θέσεις, μετά τη δημοσίευση των αποφάσεων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Όπως τονίστηκε από το δήμαρχο Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη πρόκειται για μια εκκρεμότητα που υπάρχει από την προηγούμενη δημοτική αρχή (1998-2002), η οποία προσέλαβε τους συγκεκριμένους υπαλλήλους και την οποία ο ίδιος ανέλαβε να επιλύσει.
Να σημειωθεί ότι για τις περιπτώσεις της ΔΕΑΠ και της ΑΝΔΕΠ προκρίθηκε η λύση τους, η οποία αποτελεί μονόδρομο από τη στιγμή που δεν έχουν λόγο ύπαρξης στο πλαίσιο του νέου δημοτικού και κοινοτικού κώδικα.

Επίσης, με βάση τα προβλεπόμενα εκπονήθηκε η απαιτούμενη οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται από την υπουργική απόφαση και η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού προχωρά σε προσαρμογή του καταστατικού της σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3463/06, ώστε να συναντά τα κριτήρια της μορφής κοινωφελούς επιχείρησης, καθώς όπως προβλέπεται από τον «Καλλικράτη» κάθε δήμος θα μπορεί να έχει τουλάχιστον μια κοινωφελή επιχείρηση.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010 17:58