Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 15:06

Το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης στο 1Ο Διεθνές φεστιβάλ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ του ΚΟΣΜΟΥ

altΔυναμική υπήρξε η συμμετοχή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης στο 1ο φεστιβάλ-έκθεση «Παραδοσιακά προϊόντα του Κόσμου 2010», που πραγματοποιήθηκε από 2 ως 5 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens-Ανθούσα.
Το ιδιαίτερα προσεγμένο περίπτερο του ΕΒΕ στο οποίο συμμετείχαν επτά επιχειρήσεις – μέλη με προϊόντα παραγωγής τους, όπως τρόφιμα, κρασιά, παραδοσιακά ζυμαρικά, καλλιτεχνικές δημιουργίες, βιτρό, ..
φυσητό γυαλί και εργόχειρα, προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών και εμπορικών αντιπροσώπων.

Εντυπωσιακές παρουσίες με εταιρείες από τις χώρες τους είχαν και οι πρεσβείες της Γεωργίας, της Αρμενίας και της Πολωνίας. Επίσης δυναμική παρουσία είχαν τα επιμελητήρια της Κέρκυρας, της Φλώρινας, του Ρεθύμνου, της Αργολίδας, της Κεφαλονιάς, της Αρκαδίας και της Πέλλας.
Συνολικά στην έκθεση συμμετείχαν 130 επιχειρήσεις-παραγωγοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό,διάφοροι Φορείς, όπως Επιμελητήρια, Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, Οργανισμοί, ενώσεις, συνεταιρισμοί κ.ά. και γενικά το Φεστιβάλ- έκθεση χαρακτηρίστηκε ως μια μοναδική εκδήλωση όπου συναντήθηκε η παράδοση με το σήμερα. Προϊόντα, τέχνες και τεχνικές που διαμορφώθηκαν μέσα στο πέρασμα του χρόνου από ανάγκες, εμπειρίες, αλλά και κυρίως από πολύ μεράκι για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο Ελληνικό κοινό.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου 2010, παρουσία Κυβερνητικών παραγόντων, ενώ από πλευράς Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης παρουσία του Γενικού Γραμματέα του κ. Κων/νου Κυριακίδη. Την έκθεση επισκέφτηκε και η βουλευτής Άντζελα Γκερέκου η οποία ξεναγήθηκε σε όλα τα περίπτερα και στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτό του ΕΒΕ Κοζάνης όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους επιχειρηματίες για τα προβλήματα τους και τις προσπάθειες τους για την ανάδειξη των προϊόντων τους.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από την εταιρία compass expo υπό την αιγίδα του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΩΡΩΝ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (BSEC-BC). Επίσης με την αιγίδα φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων όπως το ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ και του ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, και με χορηγούς επικοινωνίας σημαντικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 15:16