Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 14:23

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΜε τέσσερις σημαντικές συναυλίες ξεκινά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου το νεοσύστατο σύνολο εγχόρδων "L' archetto" θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης παρουσιάζοντας έργα μουσικής δωματίου ελλήνων και ξένων συνθετών.
Το σύνολο εγχόρδων “L’archetto” απαρτίζεται από μαθητές του Ωδείου ...
υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σπύρου Τάκα.
Η εκδήλωση αρχίζει στις 8.00μ.μ.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το μουσικό σύνολο φλογέρας του Δ.Ω.Κ. θα παρουσιάσει «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Λατινική Αμερική». Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Σάκης Κουκουμπέσης και η Αντιγόνη Ντουσιοπούλου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο χώρο του Ωδείου (Δρίζειο) με ώρα έναρξης 7.00μ.μ.
Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου το Δ.Ω.Κ. παρουσιάζει τη συμφωνική του Ορχήστρα και τη χορωδία στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία. Στην πολυπληθή ορχήστρα συμμετέχουν μαθητές από τα τμήματα εγχόρδων, πνευστών και κρουστών του Ωδείου. Την διεύθυνση έχει η Μαρία Kαραγιάννη και τη διδασκαλία της χορωδίας ο Φώτης Καραπέτσας. Η συναυλία θα λάβει χώρα στην αίθουσα τέχνης του Δήμου Κοζάνης με ώρα έναρξης 9.00 μ.μ..
Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου το Δ.Ω.Κ. σε συνεργασία με την ΔΕΠΑΚ την «Κιβωτό» και τον παιδικό σταθμό «α-μπε-μπα-μπλόμ» και το σύλλογο «Ηλια-χτίδα» θα παρουσιάσουν τη μουσικοθεατρική παράσταση: «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ». Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συμπαραγωγή με μεγάλο εθελοντική υποστήριξη εντός και εκτός συνόρων της πόλης μας με κύριους πρωταγωνιστές τα παιδιά. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα τέχνης με ώρα έναρξης 8.30 μ.μ.. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 14:41