Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011 14:52

Η Ενωση Τεχνολόγων Μηχανικων διοργανώνει σεμινάριο για την Ενεργειακή επιθεώρηση των κτιρίων

Η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. προτίθεται να διοργανώσει σεμινάριο για την Ενεργειακή Επιθεώρηση Κτιρίων. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην πόλη της Κοζάνης.
Θεματικές Ενότητες Σεμιναρίου:

- Ανάλυση Νομοθεσίας Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων

(ΚΕΝΑΚ) & Τεχνικών Οδηγιών

- Παρουσίαση και Χρήση Πιστοποιημένου Λογισμικού
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η αναλυτική παρουσίαση και επεξήγηση του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) αλλά και των τεχνικών οδηγιών.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν πλήρως για τον τρόπο διενέργειας μίας ενεργειακής επιθεώρησης αλλά και της εκπόνησης μίας ενεργειακής μελέτης, ενώ ταυτόχρονα θα εκβαθύνουν στις επερχόμενες αλλαγές με την εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου, στο χώρο των κατασκευών αλλά και γενικότερα στην αγορά ακινήτων.

Στους συμμετέχοντες θα διατίθεται προαιρετικά και σε προνομιακή τιμή τεχνικό βιβλίο με 530 ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν τον ΚΕΝΑΚ και την εκπόνηση της ενεργειακής μελέτης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εξοικείωση με το νέο νομοθετικό πλαίσιο (ΚΕΝΑΚ).

Εξοικείωση με τις μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια.

Εξοικείωση με τις αλλαγές που επιφέρει η εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου στο χώρο της αγοράς ακινήτων αλλά και των κατασκευών.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής:

1η Ημέρα

Ανάλυση του ΚΕΝΑΚ για το κέλυφος

 5 ώρες

2η Ημέρα

Ανάλυση ΚΕΝΑΚ για την Θέρμανση και την Ψύξη
5 ώρες

3η Ημέρα

Παρουσίαση Πιστοποιημένου Λογισμικού.

Εισαγωγή παραμέτρων και επεξεργασία

Χρήση Λογισμικού

5 ώρες
Εκπαιδευτής είναι ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ Δ. ΠΕΡΔΙΟΣ και οι Επιστημονική του ομάδα. Ο κ. Περδίος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Πολυτεχνείου Λωζάνης (E.P.F.L.)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή με Αίτησή τους στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.ΕΜ. (Πλατεία Ελευθερίας 7 Κοζάνη) Τηλ. ΦΑΧ : 24610 – 34993.Στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες Βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011 14:55