Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2011 12:15

Για Επιχείρηση τρομοκράτησης μιλά το ΚΚΕ με τις κλήσεις στην αστυνομία για «ιδίαν υπόθεση»

100303_kkeΗ επιχείρηση τρομοκράτησης δεν θα περάσει!
Κλήσεις από την Αστυνομία μοιράζονται τις τελευταίες μέρες σε κομμουνιστές αγωνιστές του λαϊκού κινήματος, επειδή συμμετείχαν είτε σε απεργιακή περιφρούρηση έξω από το σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης, είτε για τη συμμετοχή τους στο άνοιγμα των διοδίων Πολυμύλου.



Δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιες ενέργειες γίνονται σε μια περίοδο που κλιμακώνεται η επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στο λαό, με τη στήριξη της τρόικας και της ΕΕ. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν ανάλογα κρούσματα που στρέφονται ευθέως ενάντια στο οργανωμένο λαϊκό κίνημα σε με περίοδο ανάπτυξής του και μάλιστα εν όψει της απεργίας στις 23 Φλεβάρη.

Καταγγέλλουμε την επιχείρηση εκφοβισμού από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Η ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής πάει χέρι-χέρι με την αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ και του ΔΝΤ, με τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, να εμποδίσουν τη συμμετοχή τους στους λαϊκούς-εργατικούς αγώνες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Θέλουν να χαρακτηρίσουν τις εργατικές-λαϊκές κινητοποιήσεις σαν παράνομες.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση και τους υποστηρικτές της, ότι και αυτή η επιχείρηση εκφοβισμού θα πέσει στο κενό. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, την εργαζόμενη και σπουδάζουσα νεολαία να βγουν μαζικά στο δρόμο του αγώνα. Να ενωθούν στον αγώνα με το ΠΑΜΕ, να συσπειρωθούν στην ΠΑΣΥ και την ΠΑΣΕΒΕ, στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

Τέτοιες και ανάλογες προσπάθειες καταστολής των λαϊκών αγώνων και διεκδικήσεων θα πέσουν στο κενό. Θα τις σαρώσει η ίδια η ορμή του λαϊκού κινήματος, η εργατική και λαϊκή αλληλεγγύη, η οργάνωση των εργατών, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων μέσα στους τόπους δουλειάς και στις συνοικίες.

Θα τις εκμηδενίσει το δυνάμωμα της ταξικής συσπείρωσης, του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, της ΟΓΕ, το στέριωμα της λαϊκής συμμαχίας που ανοίγει το δρόμο για μια άλλη οργάνωση της οικονομίας και της κοινωνίας που σκοπό της έχει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι των κερδών του κεφαλαίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2011 12:22