Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011 08:38

Η Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ για τις αποκαλύψεις στην εκπομπή ''Ζούγκλα''

Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή (ΖΟΥΓΚΛΑ) στις 03-02-2011 και αναπαράγονται σε διάφορα SITE και υιοθετούνται με ευκολία από διάφορες πλευρές, περί δήθεν ομόφωνης στήριξης του οργανωτικού γραμματέα της ΓΕΝΟΠ, ...

δηλώνουμε απερίφραστα ότι ουδέποτε δώσαμε τέτοια στήριξη, αντίθετα στην συνεδρίαση του ΔΣ επαναλάβαμε αυτό που ανοιχτά με ανακοινώσεις επανειλημμένα έχουμε δηλώσει:

Από την χρηματοδότηση της ΓΕΝΟΠ από την ΔΕΗ και τις αναφορές για την επιχειρηματική δράση συνδικαλιστικών στελεχών (Οργανωτικού γραμματέα) προκύπτει ηθικό, πολιτικό και συνδικαλιστικό ζήτημα. Διατυπώσαμε για μια ακόμα φορά την αντίθεση μας με την χρηματοδότηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ από την ΔΕΗ ΑΕ. Ζητήσαμε ακόμα μια φορά να καταργηθεί ο Ο.Κ.Δ.Ε. (Ταξίδια, κινητή τηλεφωνία κλπ). Υπενθυμίζουμε ότι είχαμε διαφωνήσει για την ίδρυση του και δεν συμμετείχαμε ποτέ στην διοίκηση του.

Τέτοια φαινόμενα πάνε μαζί με την δράση του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα για την δράση του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, για την συνολική του στάση.
Να συσπειρωθούν με το ΠΑΜΕ για να παλέψουν για την ταξική ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος.
Να συσπειρωθούν με το ΠΑΜΕ για να παλέψουν ενάντια στην εξελισσόμενη αντεργατική λαίλαπα.
Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 23 ΦΛΕΒΑΡΗ και στις συγκεντρώσεις που οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 10:30 πμ στον ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ και στο ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011 08:41