Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011 19:55

Η ΔΑΚΕ - ΓΕΝΟΠ ζητά τα ''ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ'' όλων των μελών του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ

dakegenopΗ κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επικαλούμενη το μνημόνιο, συνεχίζει την επίθεση στους εργαζόμενους καταργώντας κάθε εργασιακό δικαίωμα.

Τα ιδιωτικά συμφέροντα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπανδρέου, εφαρμόζουν το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και της υφαρπαγής  του λιγνίτη και των νερών με αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής της KWH που τελικά θα πληρώσει ο καταναλωτής.



Μοναδική φωνή και δύναμη αντίστασης είναι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ η οποία πρέπει και θέλει να παραμείνει όρθια και αγωνιστική. Σ΄αυτήν την κατεύθυνση πρωταγωνιστεί η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και θα καταγγέλλει κάθε περίπτωση διαφθοράς που παρατηρείται στις μεγάλες συμφωνίες και συμβάσεις που συνάπτονται  απ΄την ΔΕΗ.

Είναι γνωστό ότι η εργοδοσία και τα μεγάλα συμφέροντα με τα φερέφωνά τους και συχνά πυκνά και οι κυβερνήσεις για να πετύχουν το στόχο τους προσπαθούν να εντοπίσουν αδύναμα σημεία είτε στο σύνολο είτε σε προσωπική βάση για να τα αξιοποιήσουν προκειμένου να κτυπήσουν το Συνδικαλιστικό κίνημα.  Άραγε συμπτωματικά επιλέγετε αυτή η στιγμή που είναι η πιο δύσκολη για την πορεία της Επιχείρησης και τους εργαζόμενους ;
Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ παρακολουθεί με προσοχή τις καταγγελίες όπως παρουσιάζονται από την τηλεοπτική εκπομπή «ΖΟΥΓΚΛΑ» αναφέρονται γεγονότα πολλών ετών και θα έπρεπε να έχουν καταγγελθεί κανονικά από καιρό.
Ηθικό  ζήτημα υπάρχει εφόσον τα καταγγελλόμενα αποδειχθούν αληθινά.
Οι συνδικαλιστές πρέπει να είναι και να φαίνονται τίμιοι. Πρέπει να έχουν ήθος και στάση ζωής η οποία δεν θα προκαλεί του εργαζόμενους και την κοινωνία.
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  ο συνάδελφος Οργανωτικός Γραμματέας επικαλούμενος προσωπικό θέμα και ανάλογη καταστατική διαδικασία ζήτησε να μας ενημερώσει για όσα παρουσιάστηκαν έως εκείνη τη στιγμή για το πρόσωπο του.
Το αποδεχθήκαμε ομόφωνα ως ενέργεια και διαδικασία.
Δεν τέθηκε κανένα θέμα μομφής ούτε και στήριξης, και δεν έγινε καμία ανάλογη διαδικασία ψηφοφορίας, ούτε προτάθηκε.

Η ΔΑΚΕ δεν συγκάλυψε και δεν πρόκειται να συγκαλύψει κανέναν. Για να μην αδικείται όμως κανείς αλλά και για να υπάρχει πλήρη διαφάνεια  προτείνουμε, όπως είχαμε προτείνει  και στο παρελθόν στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, τον έλεγχο του «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» όλων των μελών του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παραμένει αταλάντευτη στις θέσεις της με αίσθημα ευθύνης όπως κάνει πάντα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011 20:07