Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 15:30

Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ για την παραίτηση του Ρίζου Ρίζου

 

Έπειτα από την πρωτοβουλία των στελεχών της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και όπως αυτό γράφεται στις 7-2-2011 σε ανακοίνωσή της για σύγκληση διοικητικού συμβουλίου  της ΓΕΝΟΠ προκειμένου να συζητηθεί το ηθικό συνδικαλιστικό ζήτημα των αποκαλύψεων της εξωσυνδικαλιστικής δράσης του Οργ. Γραμματέα,  ο συν. ΡΙΖΟΣ ΡΙΖΟΣ  κατέθεσε την παραίτηση του από το Δ.Σ του ΟΚΔΕ , και από την θέση ευθύνης που κατείχε στον ΟΚΔΕ και ανέστειλε την δράση του από την θέση εύθηνης  του Οργ. Γραμ. του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ όπως αυτό αναφέρεται στο καταστατικό της Ομοσπονδίας.    Η εξέλιξη αυτή βοηθά το Σ.Κ. αλλά εκτιμούμε ότι για να συνεχίσουμε απερίσπαστοι τον αγώνα μας ενάντια στην αντεργατική  κυβερνητική πολιτική  του ΠΑΣΟΚ και το ξεπούλημα της ΔΕΗ σε αεριτζήδες τάχα  επενδυτές ,οφείλει να παραιτηθεί από την θέση του Οργανωτικού Γραμματέα .

   Σε ότι αφορά τα σχόλια του κ. Τριανταφυλλόπουλου περί ΟΜΕΡΤΑ , ΛΑΜΟΓΙΩΝ και ΚΑΜΟΡΑ, απαντάμε ότι δεν μας αγγίζουν και τον καλούμε να ανακαλέσει δημόσια γιατί ούτε είμαστε ούτε αισθανόμαστε όπως μας ονόμασε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά που είπε ήταν εν τη ρύμη του λόγου του και θα τα διορθώσει στην αμέσως επόμενη εκπομπή του . Σε κάθε περίπτωση, διεκδικούμε να είμαστε όλοι ΙΣΟΙ. Είναι όμως βέβαιο ότι δεν είμαστε όλοι ΙΔΙΟΙ.

    Η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ζήτησε και επιμένει σε αυτό να δουν το φως  της Δημοσιότητας τα πόθεν έσχες όλων των συνδικαλιστών και εκπροσώπων εργαζομένων εκλεγμένων ή διορισμένων σε Δ.Σ. ή φορείς από την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, για την τελευταία 20ετία. Άλλωστε , όλοι οι συνδικαλιστές όπου κι αν ανήκουν οφείλουν να διάγουν κρυστάλλινο βίο.

    Όσοι δεν αντέχουν και κρύβονται πίσω από την συνδικαλιστική ιδιότητα εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς πέρα από την εκπροσώπηση  των εργαζομένων και των συμφερόντων τους,  πρέπει να αποχωρήσουν. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 15:33