Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 16:13

Με τους επιχειρηματίες στον κλάδο του μαρμάρου συναντήθηκε ο Β. Κωνσταντόπουλος

 

Ευρεία σύσκεψη με αποκλειστικό θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μαρμάρου στα Καμβούνια πραγματοποιήθηκε στο Τρανόβαλτο παρουσία του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου, των αντιδημάρχων Γιάννη Τσιτσόπουλου, Γιώργου Παναγιωτούλα, Νίκου Λαζαριώτη, εκπροσώπων των επιχειρήσεων καθώς και εργαζομένων.

Στη σύσκεψη έγινε αναφορά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις εξόρυξης με συνέπεια να οδηγούνται σε μαρασμό και να πλήττεται η οικονομία και απασχόληση όλης της περιοχής των Καμβουνίων.

Κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις σε σχέση με τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν και αποφασίσθηκε η συγκρότηση αντιπροσωπευτικής επιτροπής που θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή και συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού δεσμεύτηκε στα πλαίσια των δυνατοτήτων που έχει ο Δήμος να κάνει και να προωθήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που θα βοηθήσουν ώστε ο κλάδος του μαρμάρου να ανακάμψει, επισημαίνοντας παράλληλα τη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή οι επιχειρήσεις να οδηγηθούν και πάλι σε αναπτυξιακή τροχιά.

Ουσιαστικά με τη σύσκεψη στο Τρανόβαλτο άνοιξε, όπως είχε δεσμευτεί και πριν από τις δημοτικές εκλογές ο κ. Κωνσταντόπουλος, το ζήτημα των μαρμάρων και το πώς ο συγκεκριμένος κλάδος θα ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια τα οποία και είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν δεκάδες θέσεις εργασίας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 16:17