Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 17:00

Φροντιστήριο στους αιρετούς για τον Καλλικράτη

100922_ankoΗ Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ στο πλαίσιο της στήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και με τη συμμετοχή αιρετών του Α' και του Β' βαθμού, διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ..

και ώρα 9.30 π.μ ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της με αντικείμενο την εφαρμογή του προγράμματος «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

Στη συνάντηση θα παραβρεθεί και θα δώσει διευκρινήσεις και απαντήσεις σε ζητήματα αναφορικά με την μετάβαση στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο, που απασχολούν τόσο την αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όσο και τους νέους Δήμους της περιοχής, ο κ. Νίκος Χλέπας, Αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος ήταν εκ των πρωτεργατών του προγράμματος «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

Στο πλαίσιο της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί και μια σύντομη ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης (ΕΕΝ CIP-Hellas) που εδρεύει στην ΑΝΚΟ, οι υπηρεσίες του οποίου μπορούν να αξιοποιηθούν πολλαπλώς τόσο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και από τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 19:41