Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 20:00

«ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥ ΡΟΤΑΡΑΚΤ ΚΟΖΑΝΗΣ»


 

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η κοινή συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης και του Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης, στο γνωστό εστιατόριο Πλάτανος. Οι δύο Όμιλοι είχαν την τιμή και χαρά να δεχτούν την επίσκεψη του προ-προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης – «Λασσάνης» και βοηθού Διοικητή της Περιφέρειας 2483 για το Ροταριανό Έτος 2010-2011, Γιάννη Καραπουρναλίδη. Ο βοηθός Διοικητού χαιρέτησε τους δυο Ομίλους, τονίζοντας ότι «ο σκοπός των Ροταριανών Ομίλων είναι κοινός και όλοι μαζί, εφαρμόζουμε, το υπηρετείν υπεράνω του εαυτού μας».

Ακολούθησε η τελετή εισδοχής νέου μέλους για τον Ροτράκτ Όμιλο Κοζάνης, του Φιλολόγου και κάτοχου Master, Δημήτρη Ζανδέ. Ανάδοχος ο προ-πρόεδρος Νίκος Ντάβος.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Αντιπρόεδρος του Ροταρακάτ Ομίλου, Μπάμπης Αθανασιάδης ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα: «Επιτόκια δανεισμού των κυβερνητικών ομολόγων». Ο εισηγητής τόνισε ότι «Κύριος σκοπός της ομιλίας είναι να αναδείξει τους καθοριστικούς παράγοντες που προκαλούν την εξέλιξη των επιτοκίων των κυβερνητικών ομολόγων των χωρών PIIGS, όπως η Ελλάδα, σε σχέση με την Γερμάνια. Ο πιστωτικός κίνδυνος είναι αυτός που ωθεί την αξιολόγηση των επιτοκίων των ομολόγων όπως αυτός εκφράζεται μέσω ιδιοσυγκρασιακών και διεθνών κίνδυνων».

Την ευχάριστη βραδιά έκλεισε ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης, Γιάννης Μπουμπουρέκας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο Πλάτανος στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί, ομιλία με θέμα: «Η εφηβεία – ψυχολογικές και κοινωνικές προσεγγίσεις» από τον ίδιο, με την ιδιότητα του πτυχιούχου της Ψυχολογίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

 

                 Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γραμματέας

      Ιωάννης Μπουμπουρέκας                                                               Γεώργιος Σίσκος

        τηλ. Επικοινωνίας: 2461027196                                                                   τηλ. Επικοινωνίας: 2461032457   

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 20:02